App vertalen? Kies Vertaalbureau Urgent Vertalen

App vertalen

De teksten van uw app vertalen, omdat u de internationale markt op wilt? Dat is snel geregeld bij Vertaalbureau Urgent Vertalen. Over de hele wereld worden er zo’n 6 miljard smartphones en tal aan tablets, met onder andere de besturingssystemen iOS en Android gebruikt, om veelvuldig mobiele apps te downloaden. Om een app serieus te nemen, dienen alle teksten van een app correct te worden vertaald. Want waarom zou een potentiële klant betalen voor een app, welke vol zit met spelfouten? Of voor een app waarvan de zinnen niet lopen? Of zelfs klanten die zich niet aangetrokken voelen tot uw app, omdat de tekst niet beschikt over de juiste “schwung” voor een bepaalde doelgroep?

App vertalen Urgent Vertalen

Al veelvuldig apps vertaald

Apps voor de overheid, medische apps, verzorging apps, sport apps en apps voor games zijn met volledige tevredenheid vertaald door ons Vertaalbureau Urgent Vertalen. Apps zijn zeer belangrijk voor, zowel de bedenkers als de gebruikers, in deze moderne tijd. Aangezien er duizenden mensen gebruik maken van deze handige dienst, is het van groot belang om te weten, aan welk doelgroep u de desbetreffende app richt. Hierdoor kunnen wij de juiste vertaler bij de tekst van uw app matchen, in verband met de vele verschillende soorten “vaktermen”, “bewoording” en de “toon”. Wij hebben dan ook veel ervaring met het vertalen van app teksten.

Enkele voorbeelden van wat wij vertalen zijn:

het vertalen van een beschrijving van de app, het vertalen van informatie over de ontwikkelaar, het vertalen van algemene voorwaarden en/of het vertalen van een privacybeleid. Het is bij Vertaalbureau Urgent Vertalen ook mogelijk om enkel een aangepaste regel in de bronteksten te vertalen, zoals een aanpassing in de algemene voorwaarden. Hebt u vragen over een app vertalen? Neem dan gerust contact op met ons. Onze professionele projectleiders staan u graag te woord.

Waarom uw app vertalen bij Vertaalbureau Urgent Vertalen?

  1. Een spoedvertaling van uw app, zonder extra kosten
  2. Altijd scherpe tarieven
  3. Gegarandeerde kwaliteit, door onze unieke 100% tevredenheidsgarantie
  4. Alle talencombinaties mogelijk
  5. Native-speaker vertalers

Uw app vertalen tegen een scherp tarief

Uw app vertalen kan bij het Vertaalbureau van Den Haag tegen een scherp tarief. Zonder enig verlies in kwaliteit.
Via deze weg willen wij u graag de mogelijkheid geven, om zelf een schatting te maken van de kosten voor het vertalen van uw app. Uiteraard kunt u ook de desbetreffende teksten van uw app mailen naar info@urgentvertalen.nl, waarna wij het aantal woorden berekenen en u een vrijblijvende offerte aanbieden.

Wij hebben al vaak meegemaakt, dat er een vertaling verzorgd moet worden, voordat de app überhaupt op de markt komt. Wij begrijpen als geen ander, dat u hierdoor voor een ongemakkelijke beslissing staat. Wij zijn bereid om samen met u, een door u opgestelde geheimhoudingsovereenkomst te ondertekenen. Ook zonder geheimhoudingsovereenkomst kunt u het volle vertrouwen in het vertaalbureau van Den Haag hebben. Wij verwijzen u graag naar onze privacy statement en Algemene voorwaarden. Laat nu uw app vertalen tegen een scherp tarief en in perfecte kwaliteit bij Vertaalbureau Urgent Vertalen.

Een spoedvertaling van uw app zonder “spoedtarief”

U heeft urgent een vertaling nodig van uw app. Velen vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling van uw app versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen doet dit niet. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Hebt u dus met spoed een vertaling nodig van uw app? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel als mogelijk contact met ons op.

Uw app vertalen is naar alle talen mogelijk

Het vertalen van de teksten van uw app kan bij Vertaalbureau Urgent Vertalen naar elke gewenste taal. Apps vertalen wij voor onze opdrachtgevers onder anderen naar het Engels, Frans, Spaans, Italiaans of Duits. Ook landen buiten Europa zoals Japans, chinees(mandarijn) , Koreaans en Russisch blijkt veel vraag naar. Daarbij werken wij enkel met vertalers die een vertaalopleiding hebben afgerond op HBO-niveau of hoger en tevens “native-speakers” zijn van de doeltaal. Zo bent u te alle tijden verzekerd van een correcte vertaling.

Vertaalbureau Urgent Vertalen denkt graag met u mee

Indien u in het buitenland uw product en/of dienst wilt verkopen, is het ook verstandig om uw algemene voorwaarden in de officiële taal van het desbetreffende land aan te bieden. Ook voor het vertalen van uw algemene voorwaarden kunt u terecht bij het vertaalbureau van Den Haag.

Naast uw app vertalen, kunt u ook terecht voor bijvoorbeeld: een website vertalen, handleiding vertalen, advertentie vertalen of huisregels vertalen.

Een vrijblijvende offerte ontvangen van vertaalbureau Urgent Vertalen

U kunt een vrijblijvende offerte ontvangen door te klikken op de onderstaande offertebutton of door de desbetreffende tekst van uw app of het aantal woorden, met uw naam en telefoonnummer te mailen naar het vertaalbureau van Den Haag: info@urgentvertalen.nl

Vergeet u hierbij niet te vermelden naar welke taal de tekst vertaald dient te worden.
Na ontvangst van uw tekst of aantal woorden van uw app, nemen wij uiteraard zo snel als mogelijk contact met u op.