Brochure vertalen

Uw brochure is vaak de beste methode om uw bedrijf “offline” mooi te kunnen presenteren. Een brochure met een goede lay-out, mooie afbeeldingen en pakkende teksten, is een keurige bedrijfspresentatie. U wenst uw potentiële klanten, bijvoorbeeld op een beurs, aan u te binden. In uw branche zijn, zeer waarschijnlijk, veel potentiële klanten van buitenlandse komaf, die de Nederlandse taal niet machtig zijn en uw brochure niet kunnen lezen. Een gemiste kans.

Maak indruk op uw potentiële klanten

Onderscheid u van uw concurrenten: Informeer uw potentiële klant in zijn/haar eigen moedertaal.
U hoeft de taal zelf niet te beheersen om uw klanten correct van de nodige informatie te voorzien. Om een goede eerste indruk te maken, dient u allereerst uw brochure te hebben vertaald. Wenst uw potentiële klant een offerte van u te ontvangen? Zorg er dan ook voor, dat de offerte in de taal van uw klant wordt aangeboden.

Een kleine investering betaalt zich snel aan u terug

Uw brochure vertalen hoeft niet duur te zijn, dat bewijst vertaalbureau Urgent Vertalen, hét vertaalbureau van Den Haag. Wellicht dat het binnenhalen van één opdracht uw kleine investering voor het vertalen zich dubbel en dwars laat terug betalen. Vele tevreden klanten hebben deze positieve ervaringen aan ons weten terug te koppelen. Bent u de volgende?

Een vertaling van uw brochure is snel en gemakkelijk geregeld

Het enige wat wij van u nodig hebben is een digitaal exemplaar van uw brochure. Wij beschikken over handige software, waarmee wij de bestaande teksten uit uw brochure kunnen halen om deze vervolgens te vervangen door de vertaling. Hierdoor hoeft u uiteindelijk zelf niet meer te puzzelen op welke plek de teksten dienen te worden geplaatst. Alhoewel wij proberen uw lay-out altijd zo goed als mogelijk te behouden, kan de conversie helaas niet 100% garanderen, dat de vertaling, qua lay-out, direct volledig correct is voor publicatie. Dit is namelijk afhankelijk van de bewerkbaarheid van uw document. Zodra u uw brochure naar ons toestuurt, zullen wij direct de geschiktheid voor bewerking controleren. Hierbij geven wij aan u door, op welke wijze wij u de vertaling zullen aanleveren. Hierdoor komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en kunt u zelf alvast de tijd inplannen voor de “finishing touch”.

Vergroot uw doelgroep, vraag direct uw vertaling aan

Stuur snel uw brochure samen met uw contactgegevens per e-mail naar info@urgentvertalen.nl of klik op onderstaande knop, wij sturen u dan zo snel als mogelijk uw vrijblijvende offerte.

Wenst u liever eerst persoonlijk met ons in contact te komen? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op: 070-7785830.