Contract vertalen

Uw contract vertalen, omdat u van plan bent om in het buitenland te gaan werken? Vindt u het belangrijk om te weten waar u voor tekent? Of wilt u uw opgestelde contracten internationaal gebruiken? Uw contract vertalen is snel geregeld bij Vertaalbureau Urgent Vertalen.

Het is mogelijk om uw contract beëdigd of onbeëdigd te laten vertalen bij het vertaalbureau van Den Haag. Dit hangt uiteraard geheel af voor welk doeleinde u de vertaling zal gaan gebruiken.

Vertaalbureau Urgent Vertalen heeft een uitgebreid netwerk aan beëdigde en onbeëdigde native-speaker vertalers. Al onze vertalers zijn in het bezit van een afgeronde HBO- diploma of hoger. En volgen verplicht jaarlijks velen cursussen om veranderingen in de taal bij te blijven. Daarnaast hebben onze beëdigde vertalers de eed in de Rechtbank afgelegd. Meer informatie over een beëdigde vertaling vindt u op onze webpagina: beëdigd vertalen.

Een contract vertalen wij dagelijks voor onze klanten naar alle tevredenheid. Grote en kleine bedrijven, maar ook veel particulieren gingen u voor. Daarnaast weten wij dat uw contract vertrouwelijke informatie kan bevatten. Wij vinden het dan ook zeer belangrijk dat er vertrouwelijk met uw documenten wordt omgegaan. Mocht u het op prijs stellen, dan zijn wij, naast onze privacy statement en algemene voorwaarden, bereid om een door u opgestelde geheimhoudingsovereenkomst te ondertekenen.

Waarom uw contract vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen

  1. Een spoedvertaling van uw contract, zonder extra kosten
  2. Altijd scherpe tarieven
  3. Gegarandeerde kwaliteit, door onze unieke 100% tevredenheidsgarantie
  4. Alle talencombinaties mogelijk
  5. Native-speaker vertalers

Uw contract vertalen tegen een scherp tarief

Wenst u uw contract te vertalen door native-speaker vertalers, tegen een scherp tarief en zonder enig verlies van kwaliteit? Wij zijn open en eerlijk. Daarom bieden wij u de mogelijkheid tot een indicatie van de eventuele kosten om uw contract onbeëdigd te vertalen.

Indien uw contract beëdigd vertaald dient te worden, maken wij een vrijblijvende offerte op basis van de tijd, die de vertaler kwijt is aan het vertalen van uw contract. Aangezien contracten niet universeel zijn, vinden wij het wel zo eerlijk, dat u betaald voor de grootte van uw eigen contract en niet op basis van “een gemiddelde grootte”. U wenst toch niet meer te betalen dan nodig is? Laat dan vandaag nog uw contract vertalen bij het vertaalbureau van Den Haag.

Een spoedvertaling van uw contract zonder “spoedtarief”

U heeft urgent een vertaling nodig van uw contract. Velen vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling van contract versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen doet dit niet. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Hebt u dus met spoed een vertaling nodig van uw contract? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel als mogelijk contact met ons op.

Uw contract vertalen is naar alle talen mogelijk

Bij het vertaalbureau van Den Haag kunt u uw contract vertalen vanuit of naar het Nederlands, Engels, Spaans, Frans of Duits. Contracten vertalen wij ook van of naar talen buiten Europa zoals het Chinees (Mandarijn), Turks en Hindi. Bij het team van het vertaalbureau van Den Haag bent u voor alle talencombinaties van harte welkom. Daarbij werken wij enkel met vertalers die een vertaalopleiding hebben afgerond op HBO-niveau of hoger en tevens “native-speakers” zijn van de doeltaal. Zo bent u te alle tijden verzekerd van een correcte vertaling.

Vertaalbureau Urgent Vertalen denkt graag met u mee

Naast uw contract vertalen, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld: een diploma en cijferlijst, CV, sollicitatiebrief of een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

U kunt gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen via de onderstaande offerte knop of door een mail te sturen naar: info@urgentvertalen.nl

Wij ontvangen graag uw contract. Alle formats zijn welkom. Wilt u hier ook uw naam, telefoonnummer en naar welke taal uw contract vertaald dient te worden, vermelden? Uiteraard nemen wij dan zo snel als mogelijk contact met u op. Uw contract vertalen is snel geregeld bij het vertaalbureau van Den Haag. Hebt u nog vragen omtrent een contract vertalen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.