CV vertalen? Kies vertaalbureau Urgent Vertalen

Uw CV vertalen, omdat u van plan bent om in het buitenland te gaan werken of stage te gaan lopen? Bij een sollicitatieprocedure is een eerste indruk uiterst belangrijk. Dit begint op papier met een sollicitatiebrief en CV. Professioneel een CV vertalen is naast het vertalen van uw sollicitatiebrief een uiterst belangrijke factor tot een eventuele uitnodiging voor een persoonlijk gesprek. Het is dan ook van groot belang dat uw opgestelde motivatie en werkervaring uiterst secuur en naar tevredenheid wordt vertaald. Uw CV vertalen in perfecte kwaliteit kan snel geregeld worden bij Vertaalbureau Urgent Vertalen.

Als het gaat om een CV vertalen, werken wij uiterst punctueel. Wij begrijpen dan ook dat dit gaat om uw carrière en dat er geen fouten veroorloofd zijn. In een CV staan veelal termen en informatie waaronder: opsommingen van verschillende jaartallen, opleidingen, werkervaringen, stages en cursussen die wel of niet zijn afgerond. Wij zien vaak terug, dat men zelf of via een vertaalprogramma op het internet een poging doet om zijn of haar eigen CV te vertalen. Hier worden veelal grammaticale fouten aangetroffen, puur omdat er per land velen verschillende benamingen zijn bijvoorbeeld alleen al: een middelbare school, HAVO-, HBO- en WO opleidingen. Vertaalbureau Urgent Vertalen beschikt over een groot netwerk aan gediplomeerde native-speaker vertalers met ruime ervaring. Tevens beschikt elke vertaler over zijn of haar eigen vakspecialisatie. Uw vakjargon is voor ons dan ook geen enkel probleem. Of u nu uit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Leiden of Groningen komt, bij ons vertaalbureau uit Den Haag bent u voor al uw vertalingen, van een juridische vertaling tot een CV vertalen, aan het juiste adres.

Waarom uw CV vertalen bij Vertaalbureau Urgent Vertalen

  1. Een spoedvertaling van uw CV, zonder extra kosten
  2. Altijd scherpe tarieven
  3. Gegarandeerde kwaliteit, door onze unieke 100% tevredenheidsgarantie
  4. Alle talencombinaties mogelijk
  5. Native-speaker vertalers

Uw CV vertalen tegen een scherp tarief

Wenst u uw CV te vertalen door een native-speaker vertaler, tegen een scherp tarief en zonder enig verlies van kwaliteit? Wij zijn open en eerlijk. Daarom bieden wij u de mogelijkheid tot een indicatie van de eventuele kosten om uw CV onbeëdigd te vertalen. U kunt dit vinden op onze webpagina: “Tarieven”.

Een spoedvertaling van uw CV zonder “spoedtarief”

U heeft urgent een vertaling nodig van uw CV. Velen vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling van uw CV versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen doet dit niet. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Hebt u dus met spoed een vertaling nodig van uw CV? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel als mogelijk contact met ons op.

Uw CV vertalen is mogelijk in alle talencombinaties

Bij vertaalbureau Urgent Vertalen kunt u uw CV naar elke gewenste taal laten vertalen. Een CV vertalen wij dan ook dagelijks van en naar onder anderen het Nederlands, Engels, Spaans, Italiaans, Frans en Duits. Uiteraard is het ook mogelijk uw CV te vertalen vanuit of naar een van de vele talen buiten Europa zoals het Japans, Arabisch en Indonesisch. Onze professionele projectleiders selecteren altijd een native-speaker vertaler voor het vertalen van uw Curriculum Vitae. Wij leveren uw vertaalde CV per mail aan als word-document, zodat u altijd gemakkelijk nog eventuele teksten kan toevoegen. Laat vandaag nog uw CV vertalen bij het vertaalbureau van Den Haag.

Vertaalbureau Urgent Vertalen denkt graag met u mee

Beschikt u over een LinkedIn profiel? Zo nee, dan is het uiterst verstandig om deze zo snel als mogelijk aan te maken. Zo ja, dan is het verstandig om uit voorzorg uw profiel te laten vertalen. Tegenwoordig nemen potentiële werkgevers graag even een kijkje op uw LinkedIn profiel, om te zien met wie ze te maken hebben. Als uw eventuele werknemer wordt belemmert om uw profiel in zijn of haar eigen taal te lezen kan dit teleurstellend overkomen. Wees voorbereid en laat nu uw profiel professioneel vertalen bij het vertaalbureau van Den Haag.

Naast uw CV vertalen, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld: een diploma en cijferlijst, contract, sollicitatiebrief of een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

U kunt gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen via de onderstaande offerte knop of door een mail te sturen naar: info@urgentvertalen.nl

Wij ontvangen graag uw CV. Alle formats zijn welkom. Wilt u hier ook uw naam, telefoonnummer en naar welke taal uw CV vertaald dient te worden, vermelden? Uiteraard nemen wij dan zo snel als mogelijk contact met u op. Uw CV vertalen is snel geregeld bij het vertaalbureau van Den Haag. Hebt u nog vragen omtrent een CV vertalen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.