Geboorteakte vertalen

Een geboorteakte vertalen omdat bijvoorbeeld uw kind in het buitenland is geboren? Dan betekent dit dat uw kind in het buitenland is ingeschreven en een buitenlandse geboorteakte heeft.

Omdat u nu in Nederland woont, is het belangrijk om uw kind hier in uw gemeente in te schrijven. De inschrijving kan bij elke Nederlandse gemeente plaatsvinden, zoals de gemeente Den Haag, gemeente Rotterdam of de gemeente Leiden. Een geboorteakte vertalen is snel geregeld bij Vertaalbureau Urgent Vertalen.

Snel en voordelig een geboorteakte laten vertalen?

Het vertalen van een geboorteakte

Het vertalen van een geboorteakte dient door een beëdigd vertaler (ook wel officiële vertaler) te worden voldaan. Een beëdigd vertaler is een vertaler met ervaring, een afgeronde vertaalopleiding en heeft de eed in de Rechtbank afgelegd. Hierbij belooft de vertaler te allen tijde uw vertaling naar waarheid te vertalen, met alle bekendheid van geschriften. Meer informatie over beëdigd vertalen vind u op onze webpagina: “Beëdigd vertalen“.

Een geboorteakte vertalen dient te allen tijden consciëntieus en uiterst zorgvuldig te worden gedaan. Bij het vertaalbureau in Den Haag kunt u met volle vertrouwen een geboorteakte beëdigd laten vertalen. Tevens hebt u de mogelijkheid een beëdigde vertaling te voorzien van een apostille en/of te laten legaliseren. Wij, van Vertaalbureau Urgent Vertalen, gelegen in Den Haag, beschikken tot de mogelijkheid om uw geboorteakte te voorzien van de benodigde apostille. Bent u benieuwd welke landen er wettelijk meedoen aan het apostilleverdrag? Wij verwijzen u graag naar het overzicht van alle landen die mee doen aan het apostilleverdrag. Wilt u meer informatie over het beëdigd vertalen van een geboorteakte? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Een vertaling van een geboorteakte in 3 stappen

U stuurt ons een scan van uw documenten per e-mail
Het sturen van een scan of foto van uw documenten is voldoende. Wij sturen u vervolgens een voorstel voor het beëdigd vertalen van uw documenten.

De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd
De vertaling wordt voorzien van stempel, handtekening en verklaring van de beëdigd vertaler, vervolgens wordt het kopie van uw documenten gehecht aan de vertaling. Uw vertaling is gemaakt conform de richtlijnen voor beëdigde vertalingen.

Vertaling de volgende werkdag voor 10.00 uur in huis
Gratis verzending per reguliere post + een digitaal exemplaar per e-mail. Indien u verzekerd wilt zijn dat uw vertaling de volgende werkdag bij u arriveert, kiest u voor een spoedverzending tegen een kleine meerprijs.

Waarom uw geboorteakte laten vertalen door vertaalbureau Urgent Vertalen?

Spoedvertaling zonder spoedtoeslag

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Gediplomeerde native speaker vertalers

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Niet goed, geld terug garantie

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Altijd een professionele vertaling, tegen het laagste tarief

Schindler Vertalingen
Deltares - Vertaalbureau Den Haag
Leger des Heils Vertaalbureau
De Rechtspraak Urgent Vertalen
Vertalingen voor De Hypotheker

Uw geboorteakte vertalen tegen een scherp tarief

Uw geboorteakte vertalen wij niet alleen tegen een scherp tarief, ook hanteren wij de 100% tevredenheidsgarantie, waardoor u te allen tijde meer dan tevreden zal zijn met onze afgeleverde vertalingen. Omdat uw geboorteakte beëdigd vertaald dient te worden, maken wij een vrijblijvende offerte op basis van de tijd, die de vertaler kwijt is aan het vertalen van de geboorteakte. Aangezien deze documenten niet universeel zijn, vinden wij het wel zo eerlijk dat u betaald voor de grootte van uw eigen geboorteakte en niet op basis van een prijs per pagina. U wenst toch niet meer te betalen dan nodig is? Laat dan vandaag nog uw geboorteakte vertalen bij het vertaalbureau van Den Haag.

Een spoedvertaling van uw geboorteakte zonder “spoedtarief”

U heeft urgent een vertaling nodig van uw geboorteakte. Velen vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling van geboorteakte versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen doet dit niet. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Hebt u dus een spoedvertaling nodig van uw geboorteakte? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel als mogelijk contact met ons op.

Uw geboorteakte vertalen is naar alle talen mogelijk

Een geboorteakte vertalen wij beëdigd voor u. Onder andere vanuit de talen Arabisch, Turks, Chinees of Russisch naar het Nederlands of andersom. Daarbij werken wij enkel met vertalers die een vertaalopleiding hebben afgerond op HBO-niveau of hoger en tevens “native-speakers” zijn van de doeltaal. Zo bent u te alle tijden verzekerd van een correcte vertaling. U bent bij Vertaalbureau Urgent Vertalen voor alle talencombinaties welkom.

Vertaalbureau Urgent Vertalen denkt graag met u mee

De beëdigde vertalingen, die Vertaalbureau Urgent Vertalen verzorgen, zijn te allen tijde officieel erkende vertalingen binnen Nederland. Indien u uw vertaling nodig heeft voor buitenlandse doeleinden, is het wellicht nodig uw beëdigde vertaling te legaliseren. Meer informatie over legalisatie van uw vertaling vindt u op de webpagina “Apostille en Legalisatie”.

Naast uw geboorteakte vertalen, kunt u ook bij ons vertaalbureau terecht voor bijvoorbeeld: een paspoort vertalen, huwelijksakte vertalen, scheidingsakte vertalen of koopovereenkomst vertalen.

 

Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

Om een geboorteakte beëdigd te vertalen, hebben wij voldoende aan een goed leesbare en onbewerkte scan van het originele document, welke u samen met uw naam, telefoonnummer en naar welke taal het document vertaald dient te worden, kunt u per e-mail naar ons sturen.

Mocht u niet beschikken over de mogelijkheid om de geboorteakte in te scannen, dan kunt u altijd een kopie maken en per post versturen naar het vertaalbureau van Den Haag. U ontvangt van ons zo snel als mogelijk een vrijblijvende offerte.