Handleiding vertalen

Uw handleiding vertalen, omdat u van plan bent om uw product of dienst in het buitenland te verkopen? Of heeft u afnemers, die de Nederlandse taal niet beheersen?

Het is belangrijk dat uw klanten uw product of dienst op de juiste wijze kunnen gebruiken. Uw handleiding in meerdere talen aanbieden, kan de verkoop van uw product of dienst bevorderen. Daarnaast is het over het algemeen verplicht om volgens de Europese richtlijnen een handleiding in de taal te leveren, waar u uw product of dienst aan wilt bieden.

Uw vertaling door gediplomeerde vertalers en voor de laagste prijs

Waarom uw handleiding laten vertalen door vertaalbureau Urgent Vertalen?

Spoedvertaling zonder spoedtoeslag

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder “spoedtoeslag”.

Gediplomeerde native speaker vertalers

Onze vertalingen worden verzorgd door gediplomeerde native speaker vertalers van de doeltaal.

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

100% tevredenheidsgarantie

Bij elke vertaling profiteert u van onze 100% tevredenheidsgarantie.

Schindler Vertalingen
Deltares - Vertaalbureau Den Haag
Leger des Heils Vertaalbureau
De Rechtspraak Urgent Vertalen
Vertalingen voor De Hypotheker

Uw handleiding vertalen tegen een scherp tarief

Uw handleiding vertalen kan bij het vertaalbureau van Den Haag tegen een scherp tarief. Zonder enig verlies in kwaliteit. Via deze weg willen wij u graag de mogelijkheid geven, om zelf een schatting te maken van de kosten voor het vertalen van uw handleiding.

Wij hebben al vaak meegemaakt, dat er een vertaling verzorgd moet worden, voordat een product of dienst überhaupt op de markt is.

Wij begrijpen als geen ander, dat u hierdoor voor een ongemakkelijke beslissing staat. Wij zijn bereid om samen met u, een door u opgestelde geheimhoudingsovereenkomst te ondertekenen.

Ook zonder geheimhoudingsovereenkomst kunt u het volle vertrouwen in het vertaalbureau van Den Haag hebben.

Een spoedvertaling van uw handleiding zonder “spoedtarief”

U heeft urgent een vertaling nodig van uw handleiding. Velen vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling van handleiding versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen doet dit niet.

Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven en een snelle oplevering van elke vertaling.

Uw handleiding vertalen tegen een scherp tarief

Het vertaalbureau van Den Haag kan uw handleiding vertalen naar elke gewenste taal. Daarbij werken wij enkel met vertalers die een vertaalopleiding hebben afgerond op HBO-niveau of hoger en tevens “native-speakers” zijn van de doeltaal.

U bent te allen tijde verzekerd van een correcte vertaling met het oog op uw doelgroep.

Ervaringen met Urgent Vertalen

Wij zijn uitermate tevreden over het resultaat van de vertalingen. Voor de kwaliteit, kwantiteit en snelheid van levering, spreken wij ons vertrouwen uit. AptWords4All zal ook zeker in de toekomst een beroep blijven doen op het vertaalbureau Urgent Vertalen.

AptWords4All

Wij hebben zeer goede ervaringen met Vertaalbureau Urgent Vertalen. Bij Vertaalbureau Urgent Vertalen kan je gerust de vertaalwerkzaamheden neerleggen. De laatste vertaling van Nederlands naar Engels was zelfs binnen 24 uur klaar. De vertalingen waren naar alle tevredenheid m.b.t. prijs en snelheid.

 

Main Sales Europe B.V.

De vertalingen zijn correct en op tijd geleverd. Communicatie en prijs/kwaliteit verhouding waren naar tevredenheid. De uitbreiding in de toekomst naar meerdere talen en aanvullingen in de app(s) en website(s) zullen wij dan ook bij Urgent Vertalen laten doen.

SpiderPig

Zeer snelle en nette afhandeling van de aanvraag. Aanlevering van de content was ook zeer snel, waardoor wij snel weer verder konden met de opdracht.


De Skihut Scheveningen

Goede service! De vertaalde presentatie werd snel aangeleverd.


The European Union of Water Management Associations (EUWMA)