Juridische vertaling

Het vertaalbureau van Den Haag verzorgt dagelijks en naar alle tevredenheid, een juridische vertaling voor diverse vaste opdrachtgevers, zoals advocatenkantoren, notariskantoren, overheidsinstellingen en internationale ondernemingen. Of u nu als bestaande of nieuwe opdrachtgever een juridische vertaling met spoed of op langer termijn nodig heeft, bij Vertaalbureau Urgent Vertalen is een juridische vertaling van onder anderen uw aktes, algemene voorwaarden, contracten, KvK-uittreksels en/of statuten snel geregeld. Ons vertaalbureau verzorgt deze vertalingen met een gegarandeerde kwaliteit, door een van onze professionele juridische afgestudeerde native-speaker vertalers, tegen een scherp tarief.

Betrouwbaar in omgang met juridische documenten

Bij het vertaalbureau van Den Haag is er voor elke vertaalopdracht een strikte geheimhouding van toepassing. U kunt uw pleitnota’s, arresten, vonnissen, dagvaardingen of volmachten in volle vertrouwen laten vertalen bij Vertaalbureau Urgent Vertalen. Wij verwijzen u graag naar onze privacy statement en algemene voorwaarden. Indien nodig, zijn wij bereid om samen met u, een door u opgestelde geheimhoudingsovereenkomst te ondertekenen, voor uw juridische vertaling.

Professionele (beëdigde) juridisch native-speaker vertalers

Vertaalbureau Urgent Vertalen werkt met gespecialiseerde hoogopgeleide juridische (beëdigde) vertalers, welke tevens native-speakers zijn van de doeltaal. Deze meesters beschikken over meer dan geruime (werk)ervaring op grond van het juridisch vakgebied. Elk land hanteert namelijk zijn eigen rechtssystemen. Het is daarom van groot belang dat de juridische vertaler van de velen verschillende juridische termen op de hoogte is. De juridische vertalers van ons vertaalbureau in Den Haag zijn verplicht jaarlijks diverse cursussen bij te wonen, om onwetendheid van veranderingen te voorkomen. Fouten in een juridische vertaling kunnen ernstige gevolgen hebben en worden niet geoorloofd. Er geldt voor iedere verzorgde vertaling door Vertaalbureau Urgent Vertalen een unieke 100% tevredenheidsgarantie.

Waarom uw juridische vertaling laten verzorgen bij Vertaalbureau Urgent Vertalen

  1. Een spoedvertaling van uw juridische vertaling zonder extra kosten
  2. Altijd scherpe tarieven
  3. Gegarandeerde kwaliteit door onze unieke 100% tevredenheidsgarantie
  4. Alle talencombinaties mogelijk
  5. Native-speaker vertalers

Een beëdigde juridische vertaling mogelijk

U kunt bij het vertaalbureau van Den Haag al uw juridische document(en) beëdigd laten vertalen. Het is verstandig om van te voren na te gaan of u een onbeëdigde of beëdigde vertaling nodig heeft. Indien u de juridische document(en) zal gaan gebruiken bij bijvoorbeeld: een overheidsinstellingen, gemeente of een school, dan wordt er veelal om een beëdigde vertaling gevraagd. Alle beëdigde juridische vertalingen, zoals een diploma en cijferlijst, geboorteakte of verblijfsvergunning wordt altijd voorzien van een verklaring, de benodigde handtekeningen en stempels van de beëdigde vertaler. Tevens wordt het brondocument aan de beëdigd vertaalde tekst bevestigd. De beëdigde juridische vertaling is vervolgens een officieel erkende vertaling binnen Nederland. Meer informatie over beëdigd vertalen vindt u op onze webpagina: “Beëdigd vertalen”. Heeft u vragen over een juridische vertaling? Neem gerust contact met ons op.

Uw juridische vertaling laten legaliseren

De beëdigde vertalingen, die Vertaalbureau Urgent Vertalen verzorgen, zijn te allen tijde officieel erkende vertalingen binnen Nederland. Indien u uw vertaling nodig heeft voor buitenlandse doeleinden, is het wellicht nodig uw beëdigde vertaling te legaliseren. Indien het land waar u de vertaling nodig heeft, meedoet aan het zogeheten apostilleverdrag, dient er een apostille te worden geplaatst op de beëdigde vertaling. U kunt de apostille zelf halen of u kunt de apostille laten verzorgen door het vertaalbureau van Den Haag. Zowel particulieren als bedrijven gingen u voor. De apostille wordt geplaatst op de beëdigde vertaling bij de centrale balie in de Rechtbank. Indien u uw beëdigde vertaling nodig heeft in een land waar geen apostilleverdrag geldt, dient u het document te laten legaliseren bij het Consulaat. Meer informatie over legalisatie van uw vertaling vindt u op de webpagina ”apostille en legalisatie”. Heeft u vragen over het legaliseren van uw documenten? Neem gerust contact met ons op. Onze projectleiders staan u graag te woord.

Altijd een (beëdigde) juridische vertaling tegen een scherp tarief

Indien u een beëdigde juridische vertaling nodig heeft van bijvoorbeeld uw patenten, testament of licenties, maken wij een vrijblijvende offerte, op basis van de tijd, die de vertaler kwijt is aan het vertalen van de beëdigde juridische vertaling. Aangezien deze documenten niet universeel zijn, vinden wij het wel zo eerlijk dat u betaalt voor de grootte van uw eigen juridische document(en) en niet op basis van een prijs per pagina. U wenst toch niet meer te betalen dan nodig is? Het is natuurlijk ook mogelijk, dat u een onbeëdigde juridische vertaling nodig heeft, van bijvoorbeeld uw algemene voorwaarden, privacybeleid of huisregels. Vertaalbureau Urgent Vertalen is open en eerlijk. Daarbij staan wij voor 100% achter onze scherpe tarieven. Wij bieden u de mogelijkheid om zelf de kosten voor een onbeëdigde juridische vertaling te berekenen op onze webpagina: “Tarieven”. Een juridische vertaling verzorgen wij niet alleen tegen een scherp tarief. Wij hanteren ook de 100% tevredenheidsgarantie, waardoor u te allen tijde meer dan tevreden zal zijn met uw juridische vertaling. Een juridische vertaling is bij het vertaalbureau van Den Haag snel en perfect vertaald, tegen een scherp tarief.

Een juridische vertaling met spoed laten vertalen zonder “spoedtarief”

Heeft u urgent een juridische vertaling nodig? Velen vertaalbureaus vragen een spoedtarief om een juridische vertaling versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen hanteert geen “spoedtarief”. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Hebt u dus met spoed een juridische vertaling nodig? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel als mogelijk contact met ons op.

Een juridische vertaling is naar alle talen mogelijk

Het vertaalbureau van Den Haag verzorgt dagelijks verscheidene juridische documenten naar verschillende talen. Zo vertalen wij onder anderen juridische teksten en officiële documenten vanuit het Nederlands naar het Engels, Duits, Frans of Spaans. Juridische vertalingen verzorgen wij uiteraard ook in talencombinaties buiten Europa, zoals bijvoorbeeld het Chinees, Arabisch of Japans. Voor elke taal hebben wij een specialist voor u klaar staan. Elke juridische vertaling wordt nauwkeurig vertaald door een ervaren juridische vertaler, welke tevens native-speaker is van de gewenste doeltaal. Vertaalbureau Urgent Vertalen verzorgt juridische vertalingen, beëdigd of onbeëdigd, naar elke gewenste taal.

Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor een beëdigde vertaling van uw document? Dan ontvangen wij graag van u een goed leesbare en onbewerkte scan van het officiële document. Mocht u niet beschikken over een scanner, dan kunt u ook uw document fotograferen. Vergeet u niet om uw naam, telefoonnummer en naar welke taal of talen de tekst of documenten vertaald moeten worden, te noteren? Uiteraard nemen wij dan zo snel als mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.