Koreaans vertaalbureau Urgent Vertalen

Koreaans is de officiële taal van Zuid- en Noord-Korea. Er zijn ongeveer 78 miljoen mensen die Koreaans spreken, waaronder grote groepen in de VS, Canada en Japan.

Over de exacte classificatie van het Koreaans valt te discussiëren. Velen beschouwen het als een isolaat (een taal zonder verwantschap met een andere taal), maar er zijn ook mensen die het beschouwen als Altaïsche taalfamilie.

Bent u op zoek naar een vertaalbureau Koreaans om uw officiële documenten en teksten, tegen een scherp tarief en perfecte kwaliteit, te laten vertalen? Dan bent u bij vertaalbureau Urgent Vertalen aan het juiste adres.

Snel en voordelig uw document laten vertalen?

Spoedvertaling zonder spoedtoeslag

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Gediplomeerde native speaker vertalers

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Niet goed, geld terug garantie

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Schindler Vertalingen
Deltares - Vertaalbureau Den Haag
Leger des Heils Vertaalbureau
De Rechtspraak Urgent Vertalen
Vertalingen voor De Hypotheker

Een beëdigde vertaler Koreaans staat per direct voor u klaar

Hebt u een beëdigde vertaling nodig van uw officiële documenten? Dan bent u bij hét Koreaans vertaalbureau van Den Haag aan het juiste adres.

Wij zijn een erkend vertaalbureau Koreaans. Het sturen van een scan van uw documenten is voldoende voor het maken van uw beëdigde vertaling Koreaans. Wij kunnen u zowel een Koreaans beëdigde vertaling verzorgen van uw Nederlandse document als van uw Nederlandstalige documenten naar het Koreaans.

Een beëdigde vertaling in 3 stappen

U stuurt ons een scan van uw documenten per e-mail
Het sturen van een scan of foto van uw documenten is voldoende. Wij sturen u vervolgens een voorstel voor het beëdigd vertalen van uw documenten.

De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd
De vertaling wordt voorzien van stempel, handtekening en verklaring van de beëdigd vertaler, vervolgens wordt het kopie van uw documenten gehecht aan de vertaling. Uw vertaling is gemaakt conform de richtlijnen voor beëdigde vertalingen.

Vertaling de volgende werkdag voor 10.00 uur in huis
Gratis verzending per reguliere post + een digitaal exemplaar per e-mail. Indien u verzekerd wilt zijn dat uw vertaling de volgende werkdag bij u arriveert, kiest u voor een spoedverzending tegen een kleine meerprijs.

Legalisatie van uw Koreaanse vertaling

Het kan voorkomen dat uw beëdigde vertaling Koreaans nog gelegaliseerd moet worden voor het land waar u het wilt gebruiken. Per land hebben wij aangegeven wat er voor de legalisatie nodig is.

Legalisatieservice Urgent Vertalen

Vertaalbureau Urgent Vertalen biedt de service aan om uw beëdigde vertaling te legaliseren. We bevinden ons met ons vertaalbureau op een strategische locatie in Den Haag, tussen alle instanties die bezocht dienen te worden voor uw legalisatie. Hierdoor zijn wij in staat om tegen een lage prijs de gehele legalisatie voor u te verzorgen.

Waarom kiezen voor de legalisatieservice van Urgent Vertalen?

 • U bespaart veel tijd en moeite.
 • U hoeft geen vrije dag op te nemen voor het bezoeken van alle instanties.
 • U hoeft niet een aantal keer de rit van en naar Den Haag te maken, u bespaart hiermee uw reiskosten.
 • Vertaalbureau Urgent Vertalen is een expert in het legaliseren van uw documentatie en is altijd op de hoogte van de laatste regels wat betreft de legalisatie. U komt hierdoor niet voor vervelende verrassingen te staan bij de instanties.
 • Nadat uw beëdigde vertaling klaar is kunnen wij direct beginnen aan de gehele legalisatie, hierdoor is het gelegaliseerde document sneller klaar.
 • U krijgt uw documentatie traceerbaar opgestuurd. Hierdoor weet u precies wanneer u uw gelegaliseerde documenten zal ontvangen.

Een reguliere vertaling van of naar het Koreaans

Het vertalen van of naar het Koreaans hoeft natuurlijk niet altijd beëdigd vertaald te worden, het kan zijn dat u voor u zelf iets vertaald wilt hebben van of naar het Koreaans. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een website, blog, folder of zelfs een liefdesbrief. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde en native Koreaanse vertalers die u graag van dienst zijn.

Snel een Koreaanse vertaling

De naam zegt het al Koreaans vertaalbureau Urgent vertalen. Omdat wij dagelijks te maken hebben met Koreaanse vertalingen, of het nou beëdigd of regulier is, hebben wij een groot team van Koreaanse vertalers die voor klaar staan.

Doordat ons team van beëdigde vertalers Koreaans zo groot en divers is, kunnen wij snel uw Koreaanse vertalingen verzorgen tegen een scherp tarief.

Koreaans vertaalbureau met 100% tevredenheidsgarantie

Doordat wij de vertaler Koreaans nauwkeurig selecteren op basis van uw document, bent u verzekerd van een volledig correcte vertaling. Aangezien wij volledig achter de kwaliteit van onze vertalingen staan, durven wij hieraan ook consequenties te hangen, wanneer uw Koreaanse vertaling niet correct zou zijn.

Bent u niet tevreden met uw Koreaanse vertaling dan krijgt u gewoon uw geld terug!

Wat anderen over Urgent Vertalen zeggen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen?
Bekijk dan eens onze referenties.

Waarom kiezen voor Koreaans vertaalbureau Urgent Vertalen?

Over het Koreaans en Noord- en Zuid-Korea

Het Koreaans is een geheel eigen taal. Er zijn grammaticale overeenkomsten met het Japans en wat betreft het vocabulaire is er een verre overeenkomst met diverse Chinese talen.

Het Koreaanse schrift

Om Koreaans te schrijven wordt Hangul gebruikt, dit is een fonetisch schrift. Het geschrift bestaat uit 14 medeklinkers en 10 klinkers, die worden gegroepeerd in lettergrepen door een soort vierkantje. Rond 1444 kwam het tot stand, onder leiding van de Koreaanse koning Sejong de Grote. In 1446 werd Hangul voor het eerst gepubliceerd in de Hunmin Jeongeum.

Getallen in het Koreaans

De manier waarop met getallen wordt omgegaan in het Koreaans, is nogal typerend. Er wordt gebruik gemaakt van twee getallenstelsels, Koreaanse nummers en Sino-Koreaanse nummers. Men gebruikt de Koreaanse nummers om aantallen objecten aan te geven, maar ook voor uren en leeftijden. De Sino-Koreaanse nummering wordt gebruikt om minuten, datums en bedragen te vertellen. Dus wilt u de tijd aangeven, dan dient u van beide systemen gebruik te maken.

Wist u dit over Noord- en Zuid-Korea?

 • In Zuid-Korea wordt sinds 2006 op iedere 9 oktober ‘Hangul-dag’ gevierd. Het is sinds dat jaar een nationale feestdag in Zuid-Korea. ‘Hangul-dag’ is de dag van het Koreaanse alfabet.
 • In Noord-Korea rekenen ze terug naar de geboortedag van hun ‘eeuwige leider’ Kim Il-Sung. Dit betekent dat het jaartal 2018, 107 is in Noord-Korea.
 • Het openbaar vervoer in Zuid-Korea is geweldig, de gemiddelde vertraging per jaar van de metro is slechts enkele seconden.
 • Het dragen van spijkerbroeken is illegaal in Noord-Korea.
 • Noord-Koreanen mogen bij de kapper kiezen uit 28 verschillende kapsels.
 • Schrijft iemand in Zuid-Korea een naam in het rood, dan betekent dit dat deze persoon overleden of stervende is.
 • Zuid-Korea beschikt over het snelste internet ter wereld.