Presentatie vertalen

Bent u van plan om een voorstel, verslag of resultaat van een onderzoek voor te dragen, door middel van een presentatie aan buitenlandse collega’s, werknemers of klanten? Dan is het verstandig om de teksten van de presentatie te laten vertalen. Hierdoor komt u professioneel over, de presentatie komt tot zijn recht en er ontstaan geen misverstanden. Een presentatie vertalen is bij het vertaalbureau van Den Haag snel geregeld.

Dagelijks verzorgen wij vertalingen van presentaties, naar alle tevredenheid, voor diversen bedrijven, zoals bijvoorbeeld overheidsinstanties. Een presentatie is natuurlijk naar uw wens opgemaakt, met een bepaalde stijl en eigen specifieke vakjargon. Wij begrijpen dan ook dat het van groot belang is dat deze vorm behouden blijft, naar welke taal u de presentatie ook laat vertalen. Wij hebben voor elke talencombinatie, zoals bijvoorbeeld het Engels, Duits, Frans of Japans, een professionele vertaler met ervaring voor u klaar staan, om de presentatie geheel naar uw wensen te vertalen. Vertaalbureau Urgent Vertalen is flexibel en betrouwbaar. Het kan natuurlijk voorkomen, dat er belangrijke, vertrouwelijke gegevens of cijfers in de presentatie staan. Al onze medewerkers hebben dan ook een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend en gaan te allen tijde vertrouwelijk met alle documentaties om. Mocht u het eventueel op prijs stellen, dan zijn wij altijd bereid om een door u opgestelde geheimhoudingsovereenkomst te ondertekenen.

Waarom uw presentatie vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen

  1. Een spoedvertaling van uw presentatie; zonder extra kosten
  2. Altijd scherpe tarieven
  3. Gegarandeerde kwaliteit; door onze unieke 100% tevredenheidsgarantie
  4. Alle talencombinaties mogelijk

Uw presentatie vertalen tegen een scherp tarief

Ons doel is om snel, een kwalitatief goede vertaling van een presentatie af te leveren.
Bij het vertaalbureau van Den Haag profiteert u altijd van scherpe en aantrekkelijke tarieven. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over enig verlies in kwaliteit, aangaande de vertaling van uw presentatie. Vertaalbureau Urgent Vertalen werkt met native-speaker vertalers, welke allen over minimaal een afgeronde HBO vertaalopleiding beschikken. Daarnaast maakt u uiteraard automatisch gebruik van onze unieke tevredenheidsgarantie.

Vertaalbureau Urgent Vertalen denkt graag met u mee

Naast een presentatie vertalen, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld, een advertentie vertalen, een website vertalen of een handleiding vertalen. Indien u een andere type tekst of document wilt laten vertalen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

 

Een vrijblijvende offerte ontvangen

Een presentatie vertalen wij onder anderen vanuit een PowerPoint of Word document. De vertaalde presentatie proberen wij altijd in de zelfde opmaak aan u op te leveren, tenzij u dit uiteraard anders wenst.