Rijbewijs vertalen

U wilt graag in het buitenland de weg op, of u wilt in Nederland uw buitenlandse rijbewijs laten erkennen, dan heeft u wellicht een beëdigde vertaling van uw rijbewijs nodig. Een rijbewijs is een officieel document en dient daarom altijd beëdigd te worden vertaald. Een rijbewijs vertalen is snel geregeld bij Vertaalbureau Urgent Vertalen.

Een beëdigde vertaling van een rijbewijs wordt altijd voorzien van stempels, handtekeningen en de verklaring van de beëdigd vertaler. Uw beëdigde vertaling is vervolgens een officieel erkende vertaling van uw rijbewijs, binnen Nederland. Indien u uw buitenlandse rijbewijs laat vertalen naar het Nederlands, kunt u de beëdigde vertaling vervolgens gebruiken voor bijvoorbeeld uw aanvraag bij het RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer). Een Nederlands rijbewijs beëdigd vertalen is ook mogelijk bij het vertaalbureau van Den Haag. Nadat u uw rijbewijs heeft laten vertalen, dient u uw vertaling nog te laten legaliseren. De manier van legalisatie is per land afhankelijk. Wenst u meer informatie te krijgen over de legalisatie van uw rijbewijs of een vertaling van uw rijbewijs? Neem dan gerust contact op met de ervaren projectleiders van Vertaalbureau Urgent Vertalen. De projectleiders nemen graag de tijd voor u, om de procedure van de legalisatie of vertaling aan u uit te leggen.

Rijbewijs vertalen

Waarom uw rijbewijs vertalen bij Vertaalbureau Urgent Vertalen?

  1. Een spoedvertaling van uw rijbewijs, zonder extra kosten
  2. Altijd scherpe tarieven
  3. Gegarandeerde kwaliteit, door onze unieke 100% tevredenheidsgarantie
  4. Alle talencombinaties mogelijk
  5. Native speaker vertalers

Uw rijbewijs vertalen is naar alle talen mogelijk

Een rijbewijs vertalen wij bijvoorbeeld vanuit het Nederlands naar het Duits, Frans of Spaans. Ook verzorgen wij beëdigde vertalingen vanuit bijvoorbeeld het Engels, Italiaans of Japans naar het Nederlands. Elke taal is welkom bij ons vertaalbureau. Daarbij werken wij enkel met vertalers die een vertaalopleiding hebben afgerond op Hbo-niveau of hoger en tevens “native speakers vertalers” zijn van de doeltaal. Zo bent u te alle tijden verzekerd van een correcte vertaling.

Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

Graag ontvangen wij van u een goed leesbare en onbewerkte scan van uw rijbewijs, waarvan u een beëdigde vertaling wenst. Mocht u niet beschikken over een scanner, dan kunt u ook uw document fotograferen. Gaarne vragen wij uw naam en telefoonnummer te vermelden en naar welke taal uw rijbewijs vertaald dient te worden. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.