Russisch vertaalbureau Urgent Vertalen

De Russische taal is één van de grootste talen ter wereld. De Russische taal behoort tot de Slavische taalgroep.

Ongeveer 260 miljoen mensen wereldwijd spreken Russisch zowel als moedertaal of als tweede taal. Vertaalbureau Urgent Vertalen heeft veel ervaringen met verzoeken voor Russische vertalingen en leveren deze vertaling met een 100% tevredenheidsgarantie. Deze garantie kunnen wij bieden dankzij het feit dat wij enkel werken met gediplomeerde vertalers waarmee wij al jarenlang met veel passie samenwerken.

Snel en voordelig uw document laten vertalen?

Spoedvertaling zonder spoedtoeslag

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Gediplomeerde native speaker vertalers

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Niet goed, geld terug garantie

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Schindler Vertalingen
Deltares - Vertaalbureau Den Haag
Leger des Heils Vertaalbureau
De Rechtspraak Urgent Vertalen
Vertalingen voor De Hypotheker

Een vertaalbureau Russisch nodig voor een werkgeversverklaring of de geboorteakte van uw aanstaande partner? Het kan allemaal!

Vertaalbureau Urgent Vertalen heeft ervaring met alle soorten documenten. Of u nou een werkgeversverklaring wilt vertalen voor een nieuwe baan in Rusland of dat u de geboorteakte van uw aanstaande partner wilt vertalen is voor vertaalbureau Den Haag geen enkel probleem.

Officiële documenten legaliseren

Heeft u gebruik gemaakt van de diensten voor een beëdigde vertaling bij het Russisch vertaalbureau Urgent Vertalen en wilt u deze vertaling gebruiken in Rusland? Dan dient de beëdigde vertaling vaak ook nog gelegaliseerd te worden.

Voor vragen over het legalisatieproces met betrekking tot Rusland dan kunt u natuurlijk contact opnemen met één van de vertaaladviseurs van het vertaalbureau in Den Haag.

Een beëdigde vertaling bij het Vertaalbureau Russisch

Alle officiële documenten kunnen wij beëdigd vertalen zowel vanuit het Russisch als naar het Russisch.

Een beëdigde vertaling in 3 stappen

U stuurt ons een scan van uw documenten per e-mail
Het sturen van een scan of foto van uw documenten is voldoende. Wij sturen u vervolgens een voorstel voor het beëdigd vertalen van uw documenten.

De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd
De vertaling wordt voorzien van stempel, handtekening en verklaring van de beëdigd vertaler, vervolgens wordt het kopie van uw documenten gehecht aan de vertaling. Uw vertaling is gemaakt conform de richtlijnen voor beëdigde vertalingen.

Vertaling de volgende werkdag voor 10.00 uur in huis
Gratis verzending per reguliere post + een digitaal exemplaar per e-mail. Indien u verzekerd wilt zijn dat uw vertaling de volgende werkdag bij u arriveert, kiest u voor een spoedverzending tegen een kleine meerprijs.

Legalisatie van uw Russische vertaling

Het kan voorkomen dat uw beëdigde vertaling Russisch nog gelegaliseerd moet worden voor het land waar u het wilt gebruiken. Per land hebben wij aangegeven wat er voor de legalisatie nodig is.

Legalisatieservice Urgent Vertalen

Vertaalbureau Urgent Vertalen biedt de service aan om uw beëdigde vertaling te legaliseren. We bevinden ons met ons vertaalbureau op een strategische locatie in Den Haag, tussen alle instanties die bezocht dienen te worden voor uw legalisatie. Hierdoor zijn wij in staat om tegen een lage prijs de gehele legalisatie voor u te verzorgen.

Waarom kiezen voor de legalisatieservice van Urgent Vertalen?

  • U bespaart veel tijd en moeite.
  • U hoeft geen vrije dag op te nemen voor het bezoeken van alle instanties.
  • U hoeft niet een aantal keer de rit van en naar Den Haag te maken, u bespaart hiermee uw reiskosten.
  • Vertaalbureau Urgent Vertalen is een expert in het legaliseren van uw documentatie en is altijd op de hoogte van de laatste regels wat betreft de legalisatie. U komt hierdoor niet voor vervelende verrassingen te staan bij de instanties.
  • Nadat uw beëdigde vertaling klaar is kunnen wij direct beginnen aan de gehele legalisatie, hierdoor is het gelegaliseerde document sneller klaar.
  • U krijgt uw documentatie traceerbaar opgestuurd. Hierdoor weet u precies wanneer u uw gelegaliseerde documenten zal ontvangen.

Een reguliere vertaling van of naar het Russisch

Het vertalen van of naar het Russisch hoeft natuurlijk niet altijd beëdigd vertaald te worden, het kan zijn dat u voor u zelf iets vertaald wilt hebben van of naar het Russisch. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een website, blog, folder of zelfs een liefdesbrief. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde en native Russische vertalers die u graag van dienst zijn.

Snel een Russische vertaling

De naam zegt het al Russisch vertaalbureau Urgent vertalen. Omdat wij dagelijks te maken hebben met Russische vertalingen, of het nou beëdigd of regulier is, hebben wij een groot team van Russische vertalers die voor klaar staan.

Doordat ons team van beëdigde vertalers Russisch zo groot en divers is, kunnen wij snel uw Russische vertalingen verzorgen tegen een scherp tarief.

Russisch vertaalbureau met 100% tevredenheidsgarantie

Doordat wij de vertaler Russisch nauwkeurig selecteren op basis van uw document, bent u verzekerd van een volledig correcte vertaling. Aangezien wij volledig achter de kwaliteit van onze vertalingen staan, durven wij hieraan ook consequenties te hangen, wanneer uw Russische vertaling niet correct zou zijn.

Bent u niet tevreden met uw Russische vertaling dan krijgt u gewoon uw geld terug!

Wat anderen over Urgent Vertalen zeggen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen?
Bekijk dan eens onze referenties.

Waarom kiezen voor Russisch vertaalbureau Urgent Vertalen?

Over de Russische taal

Het Russische alfabet

Het Russisch maakt gebruik van een afwijkende alfabet dat een variant is van het Cyrillische alfabet. Het huidige Cyrillische alfabet bestaat in tegenstelling tot het Latijnse alfabet uit 33 letters:

А а   Б б   В в   Г г   Д д   Е е   Ё ё   Ж ж   З з   И и   Й й
К к   Л л   М м   Н н   О о   П п   Р р   С с   Т т   У у   Ф ф
Х х   Ц ц   Ч ч   Ш ш   Щ щ   Ъ ъ   Ы ы   Ь ь   Э э   Ю ю   Я я

Dialecten

Het Europese gedeelte van Rusland kent drie dialectgroepen, namelijk de Noord- , Centraal- en Zuid-Russische dialecten. In totaal tellen deze 3 dialectgroepen wel 14 verschillende dialecten!

Overeenkomsten tussen de Russische taal en de Nederlandse taal

De Russische Tsaar Peter de Grote had veel interesse in de Nederlandse scheepvaart. Door deze verregaande interesse zijn er meerdere Nederlandse woorden (vooral termen uit de scheepvaart) beland in de Russische taal.

Enkele voorbeelden hiervan zijn:

bootsman - "боцман" (botsman)
kapitein - "капитан" (kapitan)
bakkebaard - бакенбарды (bakenbardy)
kabeltouw - "кабельтов" (kabeltov)
luik - "люк" (ljoek)

Waarom kiezen voor Russisch vertaalbureau Urgent Vertalen?

Native-speaker vertalers

Wij als Russisch vertaalbureau vinden dat al onze vertalers aan strenge toelatingseisen moeten voldoen. Onze beëdigde en reguliere vertalers zijn allemaal in het bezit van een afgeronde vertaalopleiding op Hbo-niveau.

Voor elk vakjargon, een Russische vertaler

Elke tekst is uniek, daarom wordt er bij elke vertaalopdracht goed gekeken naar het type tekst. Wij vinden het vanzelfsprekend, dat er altijd een native-speaker vertaler, die over voldoende ervaring in uw vakjargon beschikt, met uw vertaling aan de slag gaat. Er zal dus nooit een technische vertaler Nederlands naar Russisch, met een juridisch document aan het werk gaan. Mede hierdoor kunt u vertrouwen op een kwalitatief hoogstaande vertaling van het Russisch naar het Nederlands en vice versa.

Gespecialiseerd

Dagelijks verzorgen wij als vertaalbureau Nederlands – Russisch onder andere vertalingen van geboorteaktes, diploma’s, handleidingen en teksten van websites. Urgent Vertalen is niet alleen gespecialiseerd in Nederlands-Russische vertalingen. Ook zijn bijvoorbeeld vertalingen mogelijk vanuit het Russisch naar het Engels of andersom.

Een spoedvertaling, zonder spoedtoeslag

Het komt vaak voor dat op het laatste moment snel nog een vertaling nodig is. Onze vertalers bieden de snelst mogelijke levertijd zonder het in rekening brengen van een ‘zogenaamde’ spoedtarief.

100% tevredenheidsgarantie

Bent u niet tevreden met uw Russische vertaling? Dan krijgt u uw geld terug!