Sollicitatiebrief vertalen

U wilt graag een baan of stageplaats in het buitenland. Na een of meerdere vacatures te hebben gevonden, die het beste bij u passen, begint u aan het schrijven van een sollicitatiebrief en het opstellen van een CV. U heeft uw tijd en energie gestoken in het schrijven van een sollicitatiebrief in uw eigen taal. Helaas zal de desbetreffende lezer in het buitenland deze tekst niet kunnen begrijpen. Omdat u de buitenlandse taal onvoldoende machtig bent, of gewoonweg geen tijd heeft, is zelf vertalen geen optie. Onze ervaren vertalers beseffen hoe belangrijk het is om uw sollicitatiebrief in uw eigen bewoordingen om te zetten in de desbetreffende taal. Welkom bij vertaalbureau Urgent Vertalen.

Een sollicitatiebrief wordt gebruikt om een motivatie, persoonlijkheid en geschiktheid voor de functie, als reactie op een vacature, samen te vatten. Dagelijks verzorgen wij vertalingen van sollicitatiebrieven, die soms zelfs nog “ouderwets” met de pen geschreven zijn, naar alle tevredenheid. Het is van groot belang dat uw sollicitatiebrief op een positieve manier opvalt, omdat een bedrijf of instantie vaak moet kiezen uit honderden sollicitatiebrieven. Dit begint bij een correcte vertaling van uw brontekst.

Zakelijk Urgent Vertalen

De opmaak van een sollicitatiebrief, in de door u gewenste taal

De opmaak van een sollicitatiebrief is zeer belangrijk om professioneel over te komen. Echter, dit kan per land en taal enorm verschillen. In Nederland leert u een sollicitatiebrief te schrijven, te beginnen met uw eigen naam en adres, dan de volledige adresgegevens van het bedrijf of instantie, de plaats en de datum en vervolgens de rubriek “betreft”. Zelfs de inhoud van de brief, betreffende de opmaak, kan per land uit verschillende “eisen” bestaan. Wij adviseren u dan ook om uw sollicitatiebrief te schrijven in de opmaak van de desbetreffende taal, waar u een vertaling van wenst. De manier waarop u namelijk uw sollicitatiebrief indeelt, zal zo ook vertaald worden. Uiteraard, wanneer nodig en als u dit wenst, kan de vertaler u vrijblijvend van enkele tips voorzien. Nadat de vertaling gereed is, ontvangt u uw sollicitatiebrief als word-document, per e-mail, zodat u vrij bent om eventueel nog aanpassingen/toevoegingen te verrichten. Naast uw sollicitatiebrief te vertalen, is het ook verstandig om uw CV door dezelfde vertaler om te laten zetten, in de desbetreffende taal. Hierdoor behoudt u dezelfde stijl en weet u zeker dat de vertaling consistent vertaald wordt.

Uw sollicitatiebrief vertalen? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Voor een reguliere vertaling van uw sollicitatiebrief hanteren wij een tarief per woord. Zo betaalt u bijvoorbeeld voor de talencombinatie Nederlands-Engels slechts €0,10 per woord, exclusief btw, ook indien u uw vertaling met spoed nodig heeft. Klik hier voor een overzicht van onze tarieven.
Uw sollicitatiebrief vertalen, is snel geregeld bij het vertaalbureau van Den Haag. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan via onderstaande offerte button of stuur een e-mail naar: info@urgentvertalen.nl