Statuten vertalen

Bent u van plan om een onderneming te starten in het buitenland? Uw statuten vertalen is dan van groot belang. Statuten zijn officiële documenten waar doelen, bepalingen en grondregels van een bedrijf in verwerkt staan. De statuten worden daarom ook officieel opgesteld door een notaris. De statuten bevatten veelal ingewikkelde juridische termen waardoor een vertaler met veel ervaring in het juridisch jargon noodzakelijk is. Vrijwel alle statuten dienen beëdigd vertaald te worden waardoor er een beëdigde vertaler, ook wel officiële vertaler nodig is. Een juridische beëdigd vertaler is in het bezit van een afgeronde vertaalopleiding en heeft tevens de eed in de rechtbank afgelegd dat elk document met zijn waarmerk, naar waarheid is vertaald, met alle bekendheid van geschriften. Op basis hiervan betreft de beëdigde vertaling een officieel vertaald document binnen Nederland. Uiteraard is het mogelijk om het vertaalde document ook in het buitenland te gebruiken, door het document te laten legaliseren. Meer informatie over beëdigd vertalen vindt u op onze webpagina: beëdigd vertalen.

Statuten vertalen

Betrouwbaar in omgang met uw statuten

Bij het vertaalbureau van Den Haag geldt er voor elke vertaalopdracht een strikte geheimhouding. Statuten bevatten vertrouwelijke informatie. Vertaalbureau Urgent Vertalen beschikt over een groot netwerk aan vertrouwelijke beëdigde juridische vertalers, met ruime ervaring op gebied van statuten vertalen. Uw statuten vertalen kunt u in volle vertrouwen overlaten aan het vertaalbureau van Den Haag.

Waarom uw statuten vertalen bij Vertaalbureau Urgent Vertalen?

 1. Een spoedvertaling van uw statuten, zonder extra kosten
 2. Altijd scherpe tarieven
 3. Gegarandeerde kwaliteit, door onze unieke 100% tevredenheidsgarantie
 4. Alle talencombinaties mogelijk
 5. Native speaker vertalers

Uw statuten vertalen tegen een scherp tarief

Uw statuten vertalen wij niet alleen tegen een scherp tarief, ook hanteren wij de 100% tevredenheidsgarantie, waardoor u te allen tijde meer dan tevreden zal zijn met onze afgeleverde vertalingen. Omdat statuten beëdigd vertaald dienen te worden, maken wij een vrijblijvende offerte, op basis van de tijd, die de vertaler kwijt is aan het vertalen van uw statuten. Aangezien deze documenten niet universeel zijn, vinden wij het wel zo eerlijk dat u betaald voor de grootte van uw eigen statuten en niet op basis van een prijs per pagina. U wenst toch niet meer te betalen dan nodig is? Laat dan vandaag nog uw statuten vertalen bij het vertaalbureau van Den Haag.

Een spoedvertaling van uw statuten zonder “spoedtarief”

U heeft urgent een vertaling nodig van uw statuten. Velen vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling van statuten versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen hanteert geen “spoedtarief”. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Hebt u dus een spoedvertaling nodig van uw statuten? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel als mogelijk contact met ons op.

Het Vertaalbureau van Den Haag verzorgt dagelijks vertalingen voor onder andere

 • Particulieren
 • Diverse (internationale) bedrijven
 • MKB
 • Advocaten en notariskantoren
 • Overheden
 • Non profitorganisaties

Uw statuten vertalen is naar alle talen mogelijk

Een statuten vertalen wij vrijwel dagelijks vanuit het Nederlands naar onder anderen het Spaans, Engels, Duits of Frans. Vertaalbureau Urgent Vertalen verzorgt beëdigde vertalingen van en naar elke officiële taal. Tevens kunt u bij het vertaalbureau van Den Haag uw statuten vertalen tegen een aantrekkelijk tarief.

Vertaalbureau Urgent Vertalen denkt graag met u mee

Het kan voorkomen dat het land waar u van plan bent de statuten te gebruiken, meedoet aan het landelijke apostille verdrag. Mocht u niet over de gelegenheid beschikken om de beëdigd vertaalde statuten te voorzien van een apostille bij de rechtbank, dan kunt u dit gerust aan het vertaalbureau van Den Haag overlaten. Meer informatie over apostilles en legalisatie vindt u op onze webpagina: apostille en legalisatie.
Naast het vertalen van statuten kunt u bij het juridisch vertaalbureau van Den Haag ook terecht voor vertalingen van bijvoorbeeld KvK uittreksels, aktes, contracten of algemene voorwaarden.

Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen