Technische vertaling

Het technische vertaalbureau van Den Haag voorziet dagelijks vaste en nieuwe opdrachtgevers, waaronder diverse grote internationale bedrijven, verschillende ondernemingen, midden- en kleinbedrijven, van één of meerdere technische vertalingen. Bij Vertaalbureau Urgent Vertalen profiteert iedereen van een scherp tarief en gegarandeerde kwaliteit, ook als men een technische vertaling met spoed nodig heeft. Een kwalitatief goede technische vertaling, van bijvoorbeeld een handleiding, werkbeschrijving, productspecificatie of softwarevertaling, komt mede doordat al onze native-speaker vertalers over een uitgebreide kennis en werkervaring in de technische branche beschikken. Een combinatie van een afgeronde vertaalopleiding, een passie voor taal en techniek vormen de unieke ingrediënten tot een perfecte technische vertaling.

Betrouwbaar in omgang met uw technische documenten

Bij het technische vertaalbureau van Den Haag geldt voor elke vertaalopdracht een strikte geheimhouding. Verschillende bedrijven, uit onder anderen de sectoren luchtvaart, koeltechniek, werktuigbouw, metaalbewerking, afvalbeheer, chemie, transport en logistiek, installatie techniek en engineering, vertrouwen hun bijzonder persoonlijke en vertrouwelijke documenten en teksten aan ons toe. Wij verwijzen u graag naar onze privacy statement en algemene voorwaarden. Indien nodig, zijn wij bereid om samen met u, een door u opgestelde geheimhoudingsovereenkomst te ondertekenen, voor uw technische vertaling.

Altijd professionele technische native-speaker vertalers

Het technische vertaalbureau van Den Haag beschikt over een groot netwerk aan afgestudeerde technische specialisten, welke tevens native-speaker zijn van de doeltaal. Doordat iedere vertaler een native-speaker vertaler is, kennen zij de gebruiken en begrippen van hun vaderland. Ook hebben de vertalers jarenlange ervaring opgedaan in onder anderen: de scheep- en luchtvaart branche, land- , tuin- en bosbouw, transport en logistiek en chemische industrie. Een technische vertaling wordt onder anderen door deze sterke punten perfect en snel aan iedere opdrachtgever opgeleverd.

Waarom uw technische vertaling laten verzorgen bij Vertaalbureau Urgent Vertalen

  1. Een spoedvertaling van uw technische vertaling zonder extra kosten
  2. Altijd scherpe tarieven
  3. Gegarandeerde kwaliteit door onze unieke 100% tevredenheidsgarantie
  4. Alle talencombinaties mogelijk
  5. Native-speaker vertalers

Een technische vertaling altijd tegen een scherp tarief

Indien u een onbeëdigde technische vertaling nodig heeft van bijvoorbeeld uw technische rapporten, procedures of bouwtekeningen, kunt u altijd rekenen op scherpe, heldere tarieven. Vertaalbureau Urgent Vertalen biedt u de mogelijkheid om zelf de kosten voor een onbeëdigde technische vertaling te berekenen op onze webpagina: “Tarieven”. Het is natuurlijk ook mogelijk, dat u een beëdigde vertaling nodig heeft van bijvoorbeeld KvK uittreksels, statuten of patenten in verband met internationale ambities. Voor een beëdigde vertaling maakt het technische vertaalbureau van Den Haag een vrijblijvende offerte op basis van de tijd die de vertaler kwijt is aan het vertalen van uw beëdigde vertaling. Aangezien deze documenten niet universeel zijn, vinden wij het wel zo eerlijk dat u betaalt voor de grootte van uw eigen document(en) en niet op basis van een prijs per pagina. U wenst toch niet meer te betalen dan nodig is? Een technische vertaling verzorgen wij niet alleen tegen een scherp tarief. Wij hanteren ook de 100% tevredenheidsgarantie, waardoor u te allen tijde meer dan tevreden zal zijn met uw technische vertaling. Een technische vertaling is bij het technische vertaalbureau van Den Haag snel en perfect vertaald, tegen een scherp tarief.

Een technische vertaling met spoed laten vertalen zonder “spoedtarief”

Heeft u urgent een technische vertaling nodig van bijvoorbeeld uw productbrochures, advertentie of audit? Velen vertaalbureaus vragen een spoedtarief om een technische vertaling versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen hanteert geen “spoedtarief”. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Hebt u dus een spoedvertaling van een technische tekst nodig? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel als mogelijk contact met ons op.

Een technische vertaling is naar alle talen mogelijk

Een technische vertaling van bijvoorbeeld een website, advertentie, brochure, folder, uitgebreide offerte of ondertiteling van een bedrijfsfilmpje verzorgen wij niet alleen naar de standaardtalen zoals het Engels, Duits, Italiaans of Frans. Ook worden er veel technische vertalingen verzorgd in onder anderen de talen: Chinees, Japans, Pools en Russisch. Ook verzorgen wij beëdigde vertalingen in alle mogelijke talencombinaties. Bij Vertaalbureau Urgent Vertalen wordt een technische vertaling verzorgd door een van onze technische specialisten, welke tevens native-speaker is van de gewenste doeltaal.

Meer dan een technisch vertaalbureau

Als technisch bedrijf kunt u bij het vertaalbureau van Den Haag ook terecht voor al uw niet-technische vertalingen. Zo worden er onder anderen van ongevallenrapportages, arbeidscontracten en zakelijke overeenkomsten vertalingen in verschillende talencombinaties verzorgd. Onze native-speaker vertalers van de doeltaal, welke beschikken over een afgeronde vertaalopleiding en meer dan ruime kennis en ervaring in zijn of haar eigen financiële- , juridische of medische jargon, zitten graag voor u klaar.

Een vrijblijvende offerte ontvangen van het technische vertaalbureau van Den Haag

Nadat u uw document technisch heeft laten vertalen door vertaalbureau Urgent Vertalen, ontvangt u uw vertaling per mail, als word–document. Zo kunt u uw teksten gemakkelijk verwerken bij de lay-out. Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor een beëdigde vertaling van uw document? Dan ontvangen wij graag van u een goed leesbare en onbewerkte scan van het officiële document.