Noors vertaalbureau Urgent Vertalen

De Noorse taal is een Scandinavische taal met ruim 4,9 miljoen sprekers en tevens de officiële taal in Noorwegen. Het Noors, met als eigen benaming “Norsk” of voluit “Det norske språk”, is sterk verwant aan de andere twee vasteland-Scandinavische talen, het Zweeds en het Deens.

Het Noors varieert sterk van regio tot regio. Iedere streek heeft zijn eigen dialect. Het Standaard-Noors is gebaseerd op de taal, zoals die rond de Noorse hoofdstad Oslo wordt gesproken. De geschreven standaard Noorse taal is gebaseerd op de Deense schrijftaal en heet “Bokmål” (Boektaal). Tevens bestaat er een geschreven standaard taal voor het Noors, gebaseerd op de landelijke gebieden. Deze vorm heet Nynorsk (Nieuwnoors). Noorwegen kent dus in de schrijfwijze twee standaardtalen.

Uiteraard houdt Noors Vertaalbureau Urgent Vertalen rekening met de verschillende schrijftalen zodat u altijd een correcte vertaling heeft!

Snel en voordelig uw document laten vertalen?

Talen Vertaalbureau Urgent Vertalen

Spoedvertaling zonder spoedtoeslag

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Gediplomeerde native speaker vertalers

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Niet goed, geld terug garantie

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Schindler Vertalingen
Deltares - Vertaalbureau Den Haag
Leger des Heils Vertaalbureau
De Rechtspraak Urgent Vertalen
Vertalingen voor De Hypotheker

Beëdigd vertaalbureau Noors

Bij het Noors vertaalbureau van Den Haag, Urgent Vertalen, kunt u terecht voor het beëdigd vertalen van uw officiële documenten, zowel van uw Nederlandse documenten naar het Noors als voor Noorse documentatie naar de Nederlandse taal. De vertaling, die wij voor u verzorgen, is dus een officieel erkende vertaling binnen Nederland.

Een beëdigde vertaling in 3 stappen

U stuurt ons een scan van uw documenten per e-mail
Het sturen van een scan of foto van uw documenten is voldoende. Wij sturen u vervolgens een voorstel voor het beëdigd vertalen van uw documenten.

De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd
De vertaling wordt voorzien van stempel, handtekening en verklaring van de beëdigd vertaler, vervolgens wordt het kopie van uw documenten gehecht aan de vertaling. Uw vertaling is gemaakt conform de richtlijnen voor beëdigde vertalingen.

Vertaling de volgende werkdag voor 10.00 uur in huis
Gratis verzending per reguliere post + een digitaal exemplaar per e-mail. Indien u verzekerd wilt zijn dat uw vertaling de volgende werkdag bij u arriveert, kiest u voor een spoedverzending tegen een kleine meerprijs.

Legalisatie van uw Noorse vertaling

Het kan voorkomen dat uw beëdigde vertaling Noors nog gelegaliseerd moet worden voor het land waar u het wilt gebruiken. Per land hebben wij aangegeven wat er voor de legalisatie nodig is.

Legalisatieservice Urgent Vertalen

Vertaalbureau Urgent Vertalen biedt de service aan om uw beëdigde vertaling te legaliseren. We bevinden ons met ons vertaalbureau op een strategische locatie in Den Haag, tussen alle instanties die bezocht dienen te worden voor uw legalisatie. Hierdoor zijn wij in staat om tegen een lage prijs de gehele legalisatie voor u te verzorgen.

Waarom kiezen voor de legalisatieservice van Urgent Vertalen?

  • U bespaart veel tijd en moeite.
  • U hoeft geen vrije dag op te nemen voor het bezoeken van alle instanties.
  • U hoeft niet een aantal keer de rit van en naar Den Haag te maken, u bespaart hiermee uw reiskosten.
  • Vertaalbureau Urgent Vertalen is een expert in het legaliseren van uw documentatie en is altijd op de hoogte van de laatste regels wat betreft de legalisatie. U komt hierdoor niet voor vervelende verrassingen te staan bij de instanties.
  • Nadat uw beëdigde vertaling klaar is kunnen wij direct beginnen aan de gehele legalisatie, hierdoor is het gelegaliseerde document sneller klaar.
  • U krijgt uw documentatie traceerbaar opgestuurd. Hierdoor weet u precies wanneer u uw gelegaliseerde documenten zal ontvangen.

Een reguliere vertaling van of naar het Noors

Het vertalen van of naar het Noors hoeft natuurlijk niet altijd beëdigd vertaald te worden, het kan zijn dat u voor u zelf iets vertaald wilt hebben van of naar het Noors. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een website, blog, folder of zelfs een liefdesbrief. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde en native Noorse vertalers die u graag van dienst zijn.

Snel een Noorse vertaling

De naam zegt het al Noors vertaalbureau Urgent vertalen. Omdat wij dagelijks te maken hebben met Noorse vertalingen, of het nou beëdigd of regulier is, hebben wij een groot team van Noorse vertalers die voor klaar staan.

Doordat ons team van beëdigde vertalers Noors zo groot en divers is, kunnen wij snel uw Noorse vertalingen verzorgen tegen een scherp tarief.

Noors vertaalbureau met 100% tevredenheidsgarantie

Doordat wij de vertaler Noors nauwkeurig selecteren op basis van uw document, bent u verzekerd van een volledig correcte vertaling. Aangezien wij volledig achter de kwaliteit van onze vertalingen staan, durven wij hieraan ook consequenties te hangen, wanneer uw Noorse vertaling niet correct zou zijn.

Bent u niet tevreden met uw Noorse vertaling dan krijgt u gewoon uw geld terug!

Wat anderen over Urgent Vertalen zeggen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen?
Bekijk dan eens onze referenties.