Uw website laten vertalen bij Urgent Vertalen

Wilt u uw webwinkel of website laten vertalen, omdat u veel buitenlandse klanten heeft? Of wilt u graag uw website laten vertalen, omdat u met uw verhaal, product en/of dienst de grens over wilt?

Elk woord is uniek en zorgt ervoor dat u goed vindbaar bent op het World Wide Web. Door uw webwinkel of website meertalig aan te bieden, kunnen er meer bezoekers kennismaken met uw werk. En daardoor is er een grote mogelijkheid dat uw (naams)bekendheid internationaal zal toenemen.

Een website vertalen is snel geregeld bij vertaalbureau Urgent Vertalen.

Uw vertaling door gediplomeerde vertalers en voor de laagste prijs

Presenteer uw bedrijf met een mooie vertaling van uw website

Velen opdrachtgevers van verschillende webshops en websites gingen u voor. Wij begrijpen daarom ook als geen ander, dat een website het visitekaartje is van uw bedrijf. Het is daarom ook van groot belang dat uw website foutloos, vloeiend en op de juiste toon, zoals uw brontekst bedoelt, moet worden vertaald. Wij houden daarom ook rekening met het selecteren van de juiste vertaler voor het type tekst, welke u bij ons aanlevert, voor uw website of webwinkel.

Spoedvertaling zonder spoedtoeslag

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder “spoedtoeslag”.

Gediplomeerde native speaker vertalers

Onze vertalingen worden verzorgd door gediplomeerde native speaker vertalers van de doeltaal.

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

100% tevredenheidsgarantie

Bij elke vertaling profiteert u van onze 100% tevredenheidsgarantie.

Schindler Vertalingen
Deltares - Vertaalbureau Den Haag
Leger des Heils Vertaalbureau
De Rechtspraak Urgent Vertalen
Vertalingen voor De Hypotheker

Uw website laten vertalen met kwaliteitsgarantie

Vertaalbureau Urgent Vertalen werkt met native-speaker vertalers, met elk zijn of haar eigen vakjargon. Uw website vertalen wij gegarandeerd in perfecte kwaliteit, met daarbij onze unieke 100% tevredenheidsgarantie.

Maak uw vertaalde website goed vindbaar

Het is bij vertaalbureau Urgent Vertalen ook mogelijk om uw websiteteksten met de door u gewenste “keywoorden” te laten vertalen, waardoor u internationaal beter vindbaar bent bij de grotere zoekmachines, zoals Google, Yahoo en Bing. Onze professionele native speaker vertalers houden hier dan ook, indien gewenst, graag rekening mee. Daarnaast adviseren wij u om ook eventuele teksten in afbeeldingen en “meta-omschrijvingen” te vertalen.

Uw website vertalen tegen een scherp tarief

Bij het vertaalbureau van Den Haag profiteert u bij elke vertaling van een aantrekkelijk tarief. Dagelijks verzorgen wij dan ook vertalingen van veel verschillende soorten websites naar alle tevredenheid, onder anderen voor webwinkels, bedrijvenpagina’s, vergelijkingswebsites en intranetsites; met daarbij onze belofte dat dit niet gaat ten kosten van kwaliteit en snelheid. Wij zijn open en eerlijk en staan achter onze scherpe tarieven.

Een spoedvertaling van uw website zonder spoedtarief

U heeft urgent een vertaling nodig van uw website. Velen vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling van website versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen doet dit niet. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Hebt u dus met spoed een vertaling nodig van uw website? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel als mogelijk contact met ons op.

Uw website vertalen is naar alle talen mogelijk

Vertaalbureau Urgent Vertalen kan uw website vertalen naar elke gewenste taal. Daarbij werken wij enkel met vertalers die een vertaalopleiding hebben afgerond op HBO-niveau of hoger en tevens “native speakers” zijn van de doeltaal. Zo bent u te alle tijden verzekerd van een correcte vertaling.

Zorg dat uw website u geen juridische risico’s oplevert

Vertaalbureau Urgent Vertalen denkt graag met u mee. Indien u in het buitenland uw product en/of dienst wilt verkopen, dan bent u volgens de wet verplicht om uw algemene voorwaarden in de officiële taal van het desbetreffende land aan te bieden. Ook voor het vertalen van uw algemene voorwaarden kunt u terecht bij het vertaalbureau van Den Haag.

Een voorstel ontvangen voor het vertalen van uw website?

Voor een vertaling van uw webwinkel, website en/of algemene voorwaarden, kunt u bij ons vertaalbureau in Den Haag terecht.

Graag ontvangen wij per e-mail de link van uw website. Wij berekenen graag als extra service het aantal woorden. Indien u uw websiteteksten reeds in een bestand heeft opgeslagen, ontvangen wij deze graag van u.

Vergeet u daarbij niet te vermelden naar welke taal u een vertaling van uw website wenst en uw naam en telefoonnummer.

Ervaringen met Urgent Vertalen

Wij zijn uitermate tevreden over het resultaat van de vertalingen. Voor de kwaliteit, kwantiteit en snelheid van levering, spreken wij ons vertrouwen uit. AptWords4All zal ook zeker in de toekomst een beroep blijven doen op het vertaalbureau Urgent Vertalen.

AptWords4All

Wij hebben zeer goede ervaringen met Vertaalbureau Urgent Vertalen. Bij Vertaalbureau Urgent Vertalen kan je gerust de vertaalwerkzaamheden neerleggen. De laatste vertaling van Nederlands naar Engels was zelfs binnen 24 uur klaar. De vertalingen waren naar alle tevredenheid m.b.t. prijs en snelheid.

 

Main Sales Europe B.V.

De vertalingen zijn correct en op tijd geleverd. Communicatie en prijs/kwaliteit verhouding waren naar tevredenheid. De uitbreiding in de toekomst naar meerdere talen en aanvullingen in de app(s) en website(s) zullen wij dan ook bij Urgent Vertalen laten doen.

SpiderPig

Zeer snelle en nette afhandeling van de aanvraag. Aanlevering van de content was ook zeer snel, waardoor wij snel weer verder konden met de opdracht.


De Skihut Scheveningen

Goede service! De vertaalde presentatie werd snel aangeleverd.


The European Union of Water Management Associations (EUWMA)