Medische vertaling

Bij Vertaalbureau Urgent Vertalen profiteert iedereen van een scherp tarief en gegarandeerde kwaliteit, ook als men een medische vertaling met spoed nodig heeft.

Waarom medische documenten laten vertalen door vertaalbureau Urgent Vertalen?

Spoedvertaling zonder spoedtoeslag

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder “spoedtoeslag”.

Gediplomeerde native speaker vertalers

Onze vertalingen worden verzorgd door gediplomeerde native speaker vertalers van de doeltaal.

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

100% tevredenheidsgarantie

Bij elke vertaling profiteert u van onze 100% tevredenheidsgarantie.

Uw medische documenten zijn bij ons in veilige handen

Voor elke vertaalopdracht is een strikte geheimhouding van toepassing. U kunt onder anderen uw medische dossiers, rapportages van klinische trials, onderzoeksresultaten en diagnostiekverslagen in volle vertrouwen laten vertalen bij Vertaalbureau Urgent Vertalen.

Wij verwijzen u graag naar onze privacy statement en Algemene voorwaarden.

Indien nodig, zijn wij bereid om samen met u, een door u opgestelde geheimhoudingsovereenkomst te ondertekenen voor onder anderen uw medische vertalingen.

Altijd professionele medische native-speaker vertalers

Vertaalbureau Urgent Vertalen werkt met gespecialiseerde hoogopgeleide medische (beëdigde) vertalers, welke tevens native-speakers zijn van de doeltaal. Deze meesters beschikken over meer dan ruime (werk)ervaring op grond van het medisch vakgebied.

Het is van groot belang dat de medische vertaler van de velen verschillende medische terminologie op de hoogte is. De vertalers van het medisch vertaalbureau in Den Haag zijn verplicht jaarlijks diverse cursussen bij te wonen, om onwetendheid van veranderingen te voorkomen.

Fouten in een medische vertaling kunnen ernstige gevolgen hebben en worden niet geoorloofd. Er geldt voor iedere verzorgde vertaling door Vertaalbureau Urgent Vertalen 100% kwaliteitsgarantie.

Uw medische documenten beëdigd vertalen

U kunt uw medische document(en), zoals een toestemmingsformulier, medische rapporten, een contract, onderzoeksresultaten of andere medische patiënten informatie, bij het medisch vertaalbureau van Den Haag beëdigd laten vertalen.

Het is verstandig om van te voren na te gaan of u daadwerkelijk een beëdigde vertaling nodig heeft. Indien u de medische document(en) zal gaan gebruiken bij bijvoorbeeld: een ziekenhuis, gemeente of een school, dan wordt er veelal om een beëdigde vertaling gevraagd.

Alle beëdigde medische vertalingen, die u bij Vertaalbureau Urgent Vertalen laat verzorgen, worden altijd voorzien van een verklaring, de benodigde handtekeningen en stempels van de beëdigde vertaler. Tevens wordt het brondocument aan het beëdigd vertaalde document bevestigd. Gezamenlijk vormt dit vervolgens een officieel erkende vertaling binnen Nederland.

Uw Medische vertaling laten legaliseren

De beëdigde vertalingen, die Vertaalbureau Urgent Vertalen verzorgen, zijn te allen tijde officieel erkende vertalingen binnen Nederland. Indien u uw vertaling nodig heeft voor buitenlandse doeleinden, is het wellicht nodig uw beëdigde vertaling te legaliseren.

Indien het land waar u de vertaling nodig heeft, meedoet aan het zogeheten apostille-verdrag, dient er een apostille te worden geplaatst op de beëdigde vertaling.

U kunt de apostille zelf halen of u kunt de apostille laten verzorgen door het vertaalbureau van Den Haag. Zowel particulieren als bedrijven gingen u voor. De apostille wordt geplaatst op de beëdigde vertaling bij de centrale balie in de Rechtbank.

Indien u uw beëdigde vertaling nodig heeft in een land waar geen apostille-verdrag geldt, dient u het document te laten legaliseren bij het Consulaat. Meer informatie over legalisatie van uw vertaling vindt u op de webpagina ”apostille en legalisatie”.

Hebt u vragen over uw vertaling of het legaliseren van uw documenten? Neem gerust contact met ons op.
Dagelijks verzorgt het vertaalbureau Urgent Vertalen meerdere vertalingen voor onder andere grote internationale bedrijven, kleine ondernemingen en particulieren.

Uw medische documenten onbeëdigd vertalen

Een onbeëdigde vertaling van een medische tekst of document zoals een vertaling van een website, wetenschappelijk artikel, product beschrijving, voorlichtingsbrochure of handleiding voor medische apparatuur, verzorgt het medisch vertaalbureau van Den Haag voor diverse internationale farmacie, ziekhuizen en klinieken, naar alle tevredenheid. Uiterst belangrijk is dat deze teksten en/of documenten consistent en geheel correct vertaald worden.

Door professionele native-speaker vertalers met een grote kennis en werkervaring in de medische wereld en een passie voor taal, kunt u bij Vertaalbureau Urgent Vertalen rekenen op een perfecte vertaling.

Een medische vertaling altijd tegen een scherp tarief

Indien u een onbeëdigde medische vertaling nodig heeft van bijvoorbeeld een bijsluiter van een geneesmiddel, voorlichtingsbrochures, medische protocollen of website kunt u altijd rekenen op scherpe, heldere tarieven.

Een medische vertaling verzorgen wij niet alleen tegen een scherp tarief. Wij hanteren ook de 100% kwaliteitsgarantie, waardoor u te allen tijde meer dan tevreden zal zijn met uw medische vertaling.