Talen

Hoe wij, als vertaalbureau, met talen omgaan

Er bestaan ongeveer 6.800 talen over de hele wereld, waaronder 2.261 erkende talen. Het vertaalbureau Urgent Vertalen in Den Haag verzorgt dagelijks beëdigde en reguliere vertalingen, digitaal en op papier, naar alle tevredenheid in verschillende talencombinaties.

Voor ons is elk woord bijzonder

Er is geen enkele taal waar de grammatica identiek blijft. Daarom is het van groot belang dat elke vertaler zich blijft bijscholen en zich eveneens dagelijks verdiept in de desbetreffende talen, waar zij voor hebben gestudeerd. Daarnaast is elke vertaler gespecialiseerd in bijvoorbeeld zijn of haar eigen medische, juridische, technische, financiële of agrarische vakgebied.

Wij werken met native speaker vertalers

In de loop der jaren hebben wij een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd van professionele native speaker vertalers. Het is voor vertaalbureau Urgent Vertalen van groot belang dat elke vertaler beschikt over een afgeronde vertalersopleiding op HBO-niveau of hoger. Hierdoor kunnen wij u 100% tevredenheid van onze diensten garanderen. Daarnaast vinden wij het van groot belang dat er vertrouwelijk met uw documenten wordt omgegaan.

Voor elke taal een eerlijke prijs

Alle talen zijn welkom bij het vertaalbureau van Den Haag. Zo verzorgen wij onder andere vertalingen van en naar het Nederlands, Arabisch, Grieks en Japans. Het vertaalbureau van Den Haag staat niet alleen bekend om urgent en kwalitatief een perfecte vertaling te leveren; bij vertaalbureau Urgent Vertalen profiteert u tevens van eerlijke tarieven en een uitstekende service.

Top 5 meest vertaalde talen

1. Engelse vertaling
2. Franse vertaling
3. Duitse vertaling
4. Turkse vertaling
5. Poolse vertaling

Staat uw gewenste taal niet vermeld in onze top 5? Geen zorgen. Wij vertalen van en naar elke gewenste taal.

Neem gerust contact op met een van onze ervaren projectleiders van het vertaalbureau Urgent Vertalen in Den Haag. Wij staan graag voor u klaar.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen met uw vertalingen?