Oekraïens vertaalbureau Urgent Vertalen

Een redelijk grote taal in Europa, die behoort tot de Oost-Slavische groep binnen de Slavische talen, is het Oekraïens. Een taal die niet alleen in Oekraïne wordt gesproken, maar ook in o.a. Wit-Rusland, Moldavië en Rusland. Oekraïens is een officiële taal in Oekraïne en Transnistrië. In totaal zijn er ongeveer 39 miljoen Oekraïense sprekers.

Wilt u uw documenten van het Nederlands naar het Oekraïens (of andersom) laten vertalen? Dan bent u bij Oekraïens vertaalbureau Urgent Vertalen aan het juiste adres. Meer weten over het Oekraïens? Lees dan snel verder!

Snel en voordelig uw document laten vertalen?

Spoedvertaling zonder spoedtoeslag

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Gediplomeerde native speaker vertalers

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Niet goed, geld terug garantie

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Schindler Vertalingen
Deltares - Vertaalbureau Den Haag
Leger des Heils Vertaalbureau
De Rechtspraak Urgent Vertalen
Vertalingen voor De Hypotheker

Een beëdigde vertaler Oekraïens staat per direct voor u klaar

Hebt u een beëdigde vertaling nodig van uw officiële documenten? Dan bent u bij hét Oekraïens vertaalbureau van Den Haag aan het juiste adres.

Wij zijn een erkend vertaalbureau Oekraïens. Het sturen van een scan van uw documenten is voldoende voor het maken van uw beëdigde vertaling Oekraïens. Wij kunnen u zowel een Oekraïens beëdigde vertaling verzorgen van uw Nederlandse document als van uw Nederlandstalige documenten naar het Oekraïens.

Een beëdigde vertaling in 3 stappen

U stuurt ons een scan van uw documenten per e-mail
Het sturen van een scan of foto van uw documenten is voldoende. Wij sturen u vervolgens een voorstel voor het beëdigd vertalen van uw documenten.

De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd
De vertaling wordt voorzien van stempel, handtekening en verklaring van de beëdigd vertaler, vervolgens wordt het kopie van uw documenten gehecht aan de vertaling. Uw vertaling is gemaakt conform de richtlijnen voor beëdigde vertalingen.

Vertaling de volgende werkdag voor 10.00 uur in huis
Gratis verzending per reguliere post + een digitaal exemplaar per e-mail. Indien u verzekerd wilt zijn dat uw vertaling de volgende werkdag bij u arriveert, kiest u voor een spoedverzending tegen een kleine meerprijs.

Legalisatie van uw Oekraïense vertaling

Het kan voorkomen dat uw beëdigde vertaling Oekraïens nog gelegaliseerd moet worden voor het land waar u het wilt gebruiken. Per land hebben wij aangegeven wat er voor de legalisatie nodig is.

Legalisatieservice Urgent Vertalen

Vertaalbureau Urgent Vertalen biedt de service aan om uw beëdigde vertaling te legaliseren. We bevinden ons met ons vertaalbureau op een strategische locatie in Den Haag, tussen alle instanties die bezocht dienen te worden voor uw legalisatie. Hierdoor zijn wij in staat om tegen een lage prijs de gehele legalisatie voor u te verzorgen.

Waarom kiezen voor de legalisatieservice van Urgent Vertalen?

 • U bespaart veel tijd en moeite.
 • U hoeft geen vrije dag op te nemen voor het bezoeken van alle instanties.
 • U hoeft niet een aantal keer de rit van en naar Den Haag te maken, u bespaart hiermee uw reiskosten.
 • Vertaalbureau Urgent Vertalen is een expert in het legaliseren van uw documentatie en is altijd op de hoogte van de laatste regels wat betreft de legalisatie. U komt hierdoor niet voor vervelende verrassingen te staan bij de instanties.
 • Nadat uw beëdigde vertaling klaar is kunnen wij direct beginnen aan de gehele legalisatie, hierdoor is het gelegaliseerde document sneller klaar.
 • U krijgt uw documentatie traceerbaar opgestuurd. Hierdoor weet u precies wanneer u uw gelegaliseerde documenten zal ontvangen.

Een reguliere vertaling van of naar het Oekraïens

Het vertalen van of naar het Oekraïens hoeft natuurlijk niet altijd beëdigd vertaald te worden, het kan zijn dat u voor u zelf iets vertaald wilt hebben van of naar het Oekraïens. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een website, blog, folder of zelfs een liefdesbrief. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde en native Oekraïense vertalers die u graag van dienst zijn.

Snel een Oekraïense vertaling

De naam zegt het al Oekraïens vertaalbureau Urgent vertalen. Omdat wij dagelijks te maken hebben met Oekraïense vertalingen, of het nou beëdigd of regulier is, hebben wij een groot team van Oekraïense vertalers die voor klaar staan.

Doordat ons team van beëdigde vertalers Oekraïens zo groot en divers is, kunnen wij snel uw Oekraïense vertalingen verzorgen tegen een scherp tarief.

Oekraïens vertaalbureau met 100% tevredenheidsgarantie

Doordat wij de vertaler Oekraïens nauwkeurig selecteren op basis van uw document, bent u verzekerd van een volledig correcte vertaling. Aangezien wij volledig achter de kwaliteit van onze vertalingen staan, durven wij hieraan ook consequenties te hangen, wanneer uw Oekraïense vertaling niet correct zou zijn.

Bent u niet tevreden met uw Oekraïense vertaling dan krijgt u gewoon uw geld terug!

Wat anderen over Urgent Vertalen zeggen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen?
Bekijk dan eens onze referenties.

Waarom kiezen voor Oekraïens vertaalbureau Urgent Vertalen?

Over de Oekraïense taal

Het Oekraïens is nauw verwant aan het Russisch. Het is te vergelijken met de verwantschap tussen het Nederlands en het Duits. Opvallend aan het Oekraïens is dat de taal veel Poolse leenwoorden heeft. Dit komt door de Pools-Litouwse overheersing die eeuwenlang heeft voortgeduurd.

In de tijd dat Oekraïne deel uitmaakte van de Sovjet-Unie, werd kennis van de Oekraïense taal niet aangemoedigd. Pas toen het land onafhankelijk werd, bloeide de taal weer op. Toch is taal een zeer gevoelig punt binnen dit, voorheen, gerussificeerde land. Dit komt voornamelijk door de aanwezigheid van de vele etnische minderheden binnen Oekraïne (waaronder 15 miljoen Russen). Veel oudere Oekraïners spreken dan ook beter Russisch dan Oekraïens, omdat die taal een lange tijd als eerste taal werd geleerd op scholen.

Weetjes over Oekraïne

 • Oekraïne is het grootste land dat volledig in Europa ligt. Uiteraard zijn Rusland, Kazachstan en Turkije groter, maar deze landen liggen voor een deel ook in Azië.
 • McDonald’s heeft meer dan 37.000 vestigingen, verdeeld over de hele wereld. Van al deze vestigingen, is de vestiging op het Vokzalna-plein in Kiev de op twee na drukst bezochte vestiging.
 • In 2011 werd in Kiev’s werelds langste televisietalkshow gehouden. Van 23 tot en met 25 augustus werd de televisietalkshow, van 52 uur, uitgezonden. De talkshow werd gemaakt, omdat Oekraïne in dat jaar 20 jaar onafhankelijk was.
 • Het sterftecijfer in Oekraïne ligt zeer hoog. Alleen in Zuid-Afrika ligt het cijfer hoger dan in Oekraïne. Er wordt gezegd dat het sterftecijfer hier zo hoog ligt vanwege het overmatig drinken en roken.
 • Het diepste metrostation ter wereld bevindt zich in Kiev, dit is het Arsenalnaya station. Het station zit 105 meter onder de grond. Om er te komen moet men eerst een paar minuten op de roltrap doorbrengen.
 • Wist u dat ongeveer 77% van de Oekraïners nog nooit buiten Oekraïne is geweest?