Uittreksel KVK vertalen

Bent u van plan om een onderneming te starten in het buitenland? Uw uittreksel KvK vertalen is dan van groot belang. uittreksel KvK zijn officiële documenten waar informatie zoals geregistreerde gegevens, adresgegevens en datum van oprichting van een bedrijf, in verwerkt staan. De uittreksels KvK worden daarom ook officieel opgesteld bij de Kamer van Koophandel. Een uittreksel KvK bevat veelal ingewikkelde juridische termen waardoor een vertaler met veel ervaring in het juridisch jargon noodzakelijk is. Vrijwel alle uittreksel KvK dienen beëdigd vertaald te worden waardoor er een beëdigde vertaler, ook wel officiële vertaler nodig is. Een juridische beëdigd vertaler is in het bezit van een afgeronde vertaalopleiding en heeft tevens de eed in de rechtbank afgelegd dat elk document met zijn waarmerk, naar waarheid is vertaald, met alle bekendheid van geschriften. Op basis hiervan betreft de beëdigde vertaling een officieel vertaald document binnen Nederland. Uiteraard is het mogelijk om het vertaalde document ook in het buitenland te gebruiken, door het document te laten legaliseren. Meer informatie over beëdigd vertalen vindt u op onze webpagina: beëdigd vertalen.

Betrouwbaar in omgang met uw uittreksel KvK

Bij het vertaalbureau van Den Haag geldt er voor elke vertaalopdracht een strikte geheimhouding. uittreksels KvK bevatten vertrouwelijke informatie. Vertaalbureau Urgent Vertalen beschikt over een groot netwerk aan vertrouwelijke beëdigde juridische vertalers, met ruime ervaring op gebied van uittreksels KvK vertalen. Uw uittreksel KvK vertalen kunt u in volle vertrouwen overlaten aan het vertaalbureau van Den Haag.

Waarom uw uittreksel KvK vertalen bij Vertaalbureau Urgent Vertalen

  1. Een spoedvertaling van uw uittreksel KvK, zonder extra kosten
  2. Altijd scherpe tarieven
  3. Gegarandeerde kwaliteit, door onze unieke 100% tevredenheidsgarantie
  4. Alle talencombinaties mogelijk
  5. Native-speaker vertalers

Uw uittreksel KvK vertalen tegen een scherp tarief

Uw uittreksel KvK vertalen wij niet alleen tegen een scherp tarief, ook hanteren wij de 100% tevredenheidsgarantie, waardoor u te allen tijde meer dan tevreden zal zijn met onze afgeleverde vertalingen. Omdat uittreksel KvK beëdigd vertaald dienen te worden, maken wij een vrijblijvende offerte, op basis van de tijd, die de vertaler kwijt is aan het vertalen van uw uittreksel KvK. Aangezien deze documenten niet universeel zijn, vinden wij het wel zo eerlijk dat u betaald voor de grootte van uw eigen uittreksel KvK en niet op basis van een prijs per pagina. U wenst toch niet meer te betalen dan nodig is? Laat dan vandaag nog uw uittreksel KvK vertalen bij het vertaalbureau van Den Haag.

Een spoedvertaling van uw uittreksel KvK zonder “spoedtarief”

U heeft urgent een vertaling nodig van uw uittreksel KvK. Velen vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling van een uittreksel KvK versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen hanteert geen “spoedtarief”. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Hebt u dus een spoedvertaling nodig van uw uittreksel KvK? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel als mogelijk contact met ons op.

Het Vertaalbureau van Den Haag verzorgt dagelijks vertalingen voor onder andere

  • Diverse (internationale) bedrijven
  • MKB
  • Advocaten en notariskantoren
  • Overheden
  • Non profitorganisaties

Uw uittreksel KvK vertalen is naar alle talen mogelijk

Een uittreksel KvK vertalen wij vrijwel dagelijks vanuit het Nederlands naar onder anderen het Spaans, Engels, Duits of Frans. Vertaalbureau Urgent Vertalen verzorgt beëdigde vertalingen van en naar elke officiële taal. Tevens kunt u bij het vertaalbureau van Den Haag uw uittreksel KvK vertalen tegen een aantrekkelijk tarief.

Vertaalbureau Urgent Vertalen denkt graag met u mee

Het kan voorkomen dat het land waar u van plan bent de uittreksel KvK te gebruiken, meedoet aan het landelijke apostille verdrag. Mocht u niet over de gelegenheid beschikken om de beëdigd vertaalde uittreksel KvK te voorzien van een apostille bij de rechtbank, dan kunt u dit gerust aan het vertaalbureau van Den Haag overlaten. Meer informatie over apostilles en legalisatie vindt u op onze webpagina: apostille en legalisatie.
Naast het vertalen van uittreksel KvK kunt u bij het juridisch vertaalbureau van Den Haag ook terecht voor vertalingen van bijvoorbeeld aktes, contracten, statuten of algemene voorwaarden.

Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen