Skip to content

Kies voor een professionele vertaling voor Urgent Vertalen

Wanneer u specifiek vertalingen nodig heeft, voor de bedrijfsvoering van uw onderneming, is vertaalbureau Urgent Vertalen uw goede partner. U wilt natuurlijk niet te lang wachten op de benodigde teksten voor bijvoorbeeld een projectvoorstel voor een klant, uw website of het contract van een nieuwe veelbelovende werknemer. Snelheid is hier dan dikwijls essentieel voor een succesvol verloop van de zaken. Vertaalbureau Urgent Vertalen is een fulltime service vertaalbureau en bewijst u graag zijn flexibiliteit.

Waarom uw tekst laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen?

Spoedvertaling zonder spoedtoeslag

Een (beëdigde) spoedvertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Gediplomeerde native speaker vertalers

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Niet goed, geld terug garantie

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Beëdigde en reguliere professionele vertalingen van en naar elke gewenste taal

Het vertaalbureau Urgent Vertalen in Den Haag kan in iedere gangbare taal, zowel een beëdigde of onbeëdigde vertaling voor u verzorgen. Is uw bedrijf werkzaam binnen een zeer specifiek technisch, juridisch of medisch vakgebied, met een bijbehorende specifiek jargon, dan houden wij hier natuurlijk rekening mee. Onze vertalers zijn gespecialiseerd in vele verschillende vakgebieden en zien het als een uitdaging om ook de lastigste teksten, zowel beëdigd als onbeëdigd, naar volle tevredenheid te vertalen.

Perfecte vertaling tegen een eerlijke prijs

Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen, werkt het vertaalbureau van Den Haag met een team van professionele native speaker vertalers, die in het bezit zijn van een afgeronde vertaalopleiding van minimaal Hbo-niveau. Daarnaast is het van groot belang dat al onze vertalers zich blijven bijscholen en verdiepen in de desbetreffende taal.

Vertaalbureau Urgent Vertalen hanteert zeer scherpe tarieven. Uit recent onderzoek blijkt dat onze tarieven gemiddeld 36,8% goedkoper zijn in vergelijking met andere vertaalbureaus.

Onze professionele vertaler gaat graag voor u aan de slag

Schindler Vertalingen
Deltares - Vertaalbureau Den Haag
Leger des Heils Vertaalbureau
De Rechtspraak Urgent Vertalen
Vertalingen voor De Hypotheker